Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Toporné béčko, od režie přes nudný omletý scénář až po lidi před kamerou. Mám-li k dispozici výstavní neherečku, která se ale umí skvěle rvát, je neskutečným failem nechat ji 95% filmu trápit se v polohách přešťastné novomanželky / zoufalé vyšetřovatelky / zarputilé mstitelky, kde je akce jak šafránu (a povětšinou krátká, na jeden-dva tvrdé údery). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to úplně marné, kdyby scénárista a tvůrce dialogů nebyli kreténi a udělali smysluplnější dialogy, kdyby většina herců nebyla děsivě mizerných kožených figurek a kdyby pointa byla více propracovaná. Takto musím s politováním konstatovat, že se jedná o průměrnou televizní akční šaškárnu, kterou sice lze shlédnut bez větší újmy na duševním zdraví, ale znova si to už nezopakuji. 40% max. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Az pri tomto filme som si uvedomil aka je Gina skareda. Asi preto, ze vzhladom na nizky rozpocet neostali prachy na kilo mejkapu. Ale do oci by som jej to nikdy nepovedal, lebo by ma zmastila behom par sekund do gulicky. Inak film je tuctove videobecko. Na môj vkus tam bolo prilis malo akcnych scen a zbytocne vela sa tam kecalo uplne o nicom. Ale obdivovatelia Giny tomu daju minimalne o hviezdicku viac. Velkym kladom je prostredie v ktorom sa film odohrava. Pokial je mozne takto lacne videofilmy natocit na takych exotickych miestach, tak by sa konecne mohli spamätat aj producenti Expendables, Van Dammoviek a Seagaloviek a konecne vypadnut z Bulharsko-Rumunskej prdele sveta. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

In the Blood je jednoduchý akční film se zajímavou zápletkou a výbornou Ginou Carano. Jediný co mě u těhle nízkorozpočtovejch akčních filmů štve je ta kamere a ta demence některých postav. Doufam, že Gina se dostanu spíš nahoru k těm lepším akčnim filmům protože si myslim, že ona na to opravdu má :) 60% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Na obed som si dal In the Blood. Večer som šiel na tréning thajského boxu a sníval, že bude ako Gina. Naopak v noci snívam, že budem s Ginou. Aj keď Gina nie je tipická kráska, to krv a mlieko ma celkom bralo. A v akcií vyzerá najdôverihodnejšie zo všetkých herečiek v dejinách filmu. Okrem badass Giny sa nám tu prebenhnú po plátne nejaké známe ksichty. Guzmán a Gigandet hrajú nejakú rolu. Lang a Trejo sú tu skôr ako reklama. Príbeh ma bavil. Na pomery lacných béčok!!! Ale potenciál je premrhaný. Takže čo mohlo spraviť film lepším? 1. Gina mohla ukázať prsia 2.Drsnejší a menej absurdný záver. Kľudne mohli pokosiť tak 5-10 protivníkov viac. 3. Gina mohla, ou shit to som už písal. 4. Fightov mohlo byť viac. (ako vždy). 5. prsia? Nie nie. Chýbal mi to nejaký high kick. V reály nie moc účinná technika, ktorá ale lahodí môjmu oku. Výsledok dávam slabé 4*. Nech natočí Gina niečo podobné, ale hustejšie. Inak napadlo ma, že by Danny mohol zobrať Langa do Badass 3. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama