Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady spíše trapných parodii. Kde jsou ty časy kde jsem se u Wayansů smál? Tady tohle už prostě smrdí naprstou trapností. Jo jsou tu asi tak 2 scény u kterých jsem se zasmál ale to je zoufale málo. Film se děsně snaží být za každou cenu vtipnej a tak to prostě působí uspěchaně a plno vtipů vyjde na prázdno. Na dvojku zvědavej fakt nejsem. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na negry dobrý. Je to taková parodie momentů z Paranormal Activity, které byly vtipné už sami o sobě. Tady to teda černoušci ještě zdůraznili. Chtělo by se říci, že vytvořili i zábavu pro hloupé. Prostě klasický černošský humor. Marlon Wayans je skutečně kvalitní herec a konečně to mohl taky předvést. I u takhle pokleslé zábavy se dá zasmát. Mně se to podařilo mnohokrát. Už jste to určitě také několikrát zažili. Někdy humor klesne tak nízko a do takové stupidity, že se nelze nesmát. Vedlejší postavy nemají chybu. Kdo si dovede dělat větší srandu z černých než černí. Za sebe dávám slabší 3*. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

I keď by to len málokto predpokladal, tento rok sa kráľom na poli filmových paródií nestal piaty diel obľúbenej série Scary Movie, ktorý napokon dopadol katastrofálne, ale zdanlivo neambiciózny a v tieni slávnejšieho konkurenta ukrytý projekt Marlona Wayansa. Áno, aj tu sa samozrejme nájdu vtipy, ktoré vyznejú skôr trápne, ale takisto sa tu narozdiel od vyššie spomínaného počinu divák stretne aj s nejednou scénou, ktorá uňho spôsobí nefalšovaný výbuch smiechu. Najmä scéna, kedy duch pripraví hlavného hrdinu o "panenstvo", je nezabudnuteľná. (55%) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama