Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

castor 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho, nicméně mezi čtyřkou a pětkou je sedmiletá pauza, což by divák asi nečekal. Na popáté si utahujeme z kousků jako Černá labuť, Zrození Planety opic, Paranormal Activity nebo Mama. Některé narážky jsou povedené a dokonce i k smíchu, většina se ovšem dle očekávání bortí pod rukama. Úplné dno si přesto představuju jinak. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tohle bylo opravdu hodně špatné. Všechny čtyři díly Scary Movie miluji a těšil jsem se i na pětku, i když jsem tušil, že kvalita už bude asi nižší. Přesto jsem nečekal odpad. Víte co - tvrdit o předešlých dílech, že měly filmařské kvality nebo že se tam nevyskytovaly blbé vtipy, by také nebylo moc objektivní. I tak se ale v každým díle objevily tak vtipné scény, až jsem ze židle padal. Scary Movie 5 mě však otrávilo a stěží tam najdete alespoň trochu dobrý vtip. Parodované filmy jsou výborné, ale je to tak trapná slátanina, až se mi nechce věřit, že to takhle otřesně mohlo dopadnout. A především chybí Anna Faris, která někdy předešlé díly zachraňovala. Scary Movie 5 je prostě omyl, který v této podobě raději ani neměl vzniknout. PS. Nechápu, jak to může mít vyšší hodnocení než jakýkoli předchozí díl! ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

What the actual fuck?! Tohle je restart série? Počtvrtém díle se rozhodl někdo, že udělá částečný restart série a jak to dopadlo? Místo trapné parodie která se utápí ve vlnách břečky a absurdity dostaneme naprosto zbytečný, blbě natočený, nudný, nevtipný a totálně odfláklý tekutý výměšek. Ta jedna jediná hvězda je za to, že se tam několikrát alespoň trochu přiblíží tomu, co by se dalo označit za lehce úsměvné. Rozhodně nejslabší díl série, která měla po docela ještě snesitelně špatném čtvrtém díle skončit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Debilové cha cha úvodní scéna mě dostala. CITÁT - Tady se není čeho bát......... Hlavně hláška - Budou tam prachy, děvky a......žralok. Pětka paroduje převážně film Mama, ale je zde několik střípků z Planety opic, Černé labutě nebo Paranormal activity. Samozřejmě že nesmí chybět fekální humor a jídelní scény. To, co mě celkem vadí je však součástí celé série. CITÁT - Já vám ukážu vášeň!!!!....... Byl jsem překvapen, že to má celkem hlavu i patu a kdo chce najde si tam ty své scény, kterým se zasměje. CITÁT - Večer ho napadla kuchyně......... DIALOG: JODIE (Ashley Tisdale) - Něco ho táhlo ven a on řval Mamá. DAN (Simon Rex) - To si taky nepamatuju. JODIE - Omldlel si. DAN - To si taky nepamatuju. JODIE - Hele v tom domě prostě něco je. DAN - To neva, hlavně že se milujem.......... CITÁT - Našel jsem obvaz. Na hlavě.............. Mejdan čističů bazénů mě rozesmál. A scéna okolo 60 minuty je opravdu brutální. CITÁT - Adunda!!!........ Takže já se celkem bavil. Není problém tomu dát 60%. Závěrečné titulky ještě přinesou nepovedené a vystřižené scény. Trochu humoru na samotný konec. CITÁT - Tak si svou Planetu ještě chvilku užívejte........ Malé cameo si ve filmu zahraje Mike Tyson. CITÁT - Měl jsem zlej sen - démoni, opice....černá labuť............ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • S pátým dílem série vzrostl i rozpočet. Zatímco na první film stačilo filmařům 19 milionů amerických dolarů a druhý, třetí a čtvrtý díl stál 45 milionů, rozpočet pátého filmu série se vyšplhal až na 50 milionů amerických dolarů. (t.mon)
  • Věta, která probouzí zlo, "Gort klaatu barada nikto" je věta z filmu Den, kdy se zastavila Země (1951), která má zastavit mimozemského robota Gorta od zničení Země. (Thommy91)
  • Po filmu je před začátkem závěrečných titutků sestřih nepovedených scén z natáčení. Jedna scéna pak následuje i po skončení titulků. (karlik4801)

Reklama

Reklama