Reklama

Reklama

VOD (1)

Testament mládí přináší působivý příběh lásky, touhy a války, který vznikl na motivy osudů Very Brittain a jejích knižních vzpomínek na první světovou válku. Vydejte se na bolestivou cestu od mladistvých nadějí a snů až na samou hranici šílenství a zase zpátky ve filmu o lásce, marnosti války a o tom, jak i ve zlých časech najít smysl života. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (127)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak trochu tápám mezi 4 a 3 hvězdami, ale popravdě jsem se ve snímku chvílemi nudil a kvalita filmu má poměrně sestupnou tendenci. Abych byl upřímný, už konec samotný mě nějak nebral a přestože po mnoha stránkách je to fakt kvalitně odvedená páce, ale místy se na můj vkus příliš tlačí na pilu, co se emocí týče. A ten film je prostě takovej "doják" i přes kvality, které mu dokážu přiznat. Hodně vytěžil na hercích, Alicia je proste jednička a bez ní už si to vůbec nedokážu představit. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdojemnějších filmů minulého roku.Ačkoliv Testament mládí není a nebude světově známým filmem,tak mě svým zpracováním docela nadchl.Alicia Vikander ztvárnila hlavní roli Verry Brittain na výbornou.Podle mě se z této herečky časem v Hollywoodu stane hvězda.Ostatní herci zahráli taktéž skvěle.Dominoval zde nádherný příběh doprovázený ještě hezčí krajinou.Na druhou stránku to je velmi smutný film s tragickými událostmi během 1.světové války,které se opravdu staly,což je na tom ještě smutnější.Vera Brittain si prošla samotným peklem.Za mě dávám 90% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hnusne uplakaná Vikander, nedalo sa to pozerať. Tam, kde mali byť emócie nebolo nič, a tam kde mali byť len poskromne nabehla urevaná Vikander. Považoval som ju za dobrú herečku, ale ona toto hrá už v každom filme. Pokánie má podobnú tému, ale to je 5-hviezdičkový film, toto je odvar akejkoľvek vojnovej drámy. ()

Pttak 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že až moc dlouhá stopáž. První hodinka jakási romance co mě nějako nechytla za srdce. V druhé hodince pár srdcervoucích scén v podání Alicie Vikander, které mimochodem zahrála bravůrně a pár záběrů z bojiště, ale to prostě celý film vážně nezachrání. Válkaři si nepříjdou na své. Myslím si, že film by mohl nadchnou snad jenom nějakou dušičku se zlomeným srdcem, která se bude v neděli po obědě koukat na televizi :-) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Birdsong z jiného úhlu pohledu a trochu méně do hloubky. Kdybych neviděla nedávno Birdsong asi by se mi tenhle film líbil víc. Prostředí bylo super a herci taky. Kontrast začátku se zbytkem filmu je hodně výrazný, až tak že jsem si říkala, jestli už to není trochu moc...ale to nemůžu moc dobře posuzovat (což je vlastně jedině dobře.) A některé momenty mi přišly tak prvoplánové a laciné, že se mi jen těžko věří že se to tak nějak vážně stalo...Snímek to určitě není špatný, jen mi to nepřišlo jako něco extra. Za mě to jsou tři hvězdičky, možná tři a půl. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach vo Veľkej Británii, predovšetkým však v Anglicku. (MikaelSVK)
  • Na začiatku vojny (1914) rozprávajúce sa ženy spomínajú, že sa začína vyskytovať choroba, ktorú nazývajú španielska chrípka. Tá však prišla až ku koncu vojny v 1918. (Brambory)

Reklama

Reklama