Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2 - Tentokrát už v režii Joe Berlingera. Poprvé viděno na VHS z videopůjčovny a dvojka zase byla skvělá, tohle hodnocení tady je fakt k smíchu. To si tenhle díl nezaslouží. Nasrat! Ale to už je na tomhle webu zvykem ;) Já se u toho dobře bavil a strach jsem taky docela měl. Tenhle díl už neni klasickej Found Footage ale normálně natočenej filmek a to mi vůbec nevadilo. Naopak líbí se mi že film je zase natočenej v jinym stylu a ono to fungovalo skvěle. Strach a napětí tenhle díl má a atmosféra se mi taky dost líbila. Největší psycho příjde ale na závěr filmu, to mě hodně překvapilo. Samozřejmě že na legendární jedničku tohle už nemá, ale dvojka se mi líbí pořád stejně, nenudil jsem se u toho ani sekundu. Děj to fakt nemá špatnej. Pro mě je tohle pořád skvělej díl a dobrej horor. Pro spoustu lidí totální propadák, pro mě rozhodně ne. Jasných pět hvězd bez diskuze ;) ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Ukázkovej příklad toho, když dostanou do rukou super námět a scénář tvůrci, kteří film ve finále dokážou děsně zprasit. Lepší herci, temnější atmosféra, hudba a důkladný sestříhání by tomu podle mě dalo veký koule ... vsadím se, že na papíře to mělo potenciál stát se obstojným pokračováním ve stylu Blair Witch legacy. V tomhle provedí je ale spíš odsouzeníhodný, že to vůbec odkazuje na něco tak jedinečnýho a podařenýho jako byl první Blair Witch Project. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

To co první díl dělalo skvělým dílem je pryč. Místo toho nám nasolili neobyčejný bordel, kde na konci se to snažili autoři lepit jak se dalo. Ale prostě to nešlo. Horor to vlastně ani není, protože tam není čeho se bát! Ano kdyby tento film nenesl jméno Blair Witch, tak si myslím, že to mohlo být ohodnoceno lépe, ale zkrátka Berlinger je jako režisér zároveň málo talentovaná osoba a vůbec se nechytá. Když je první díl pecka, tak nelze to dělat tak, že máme jméno a jdeme to natočit, takhle to opravdu dělat nelze! 30% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

No to byl zase počin... Zbytečná záležitost, která nestojí o váš čas. Debilní a hloupé. Film nemá co nabídnout, m žádné herecké výkony, postavy obecně nepůsobily sympaticky a hrály víc amatérsky, než v jedničce a to měl film rozpočet 15 milionu. Fakt nechápu co na takovém odpadu stálo, tolik peněz, ale je to jedna z dalších filmových záležitostech, kterou nemám zájem někdy vidět znova... Ani nevím za co si film vysloužil 1*, ale už to tak nechám :)  1/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Samozdřejmě.Jednička je kult a druhý díl se jí nemůže rovnat,ale i tak je to parádní horor.Takže nechápu tak nízké hodnocení,S prvním dílem nemá skoro nic společného a jede si svůj vlastní příběh.Sice to nemá takovou atmosféru,ale i tak je to skvěle natočené.A hlavně radši každý díl jinej než pokračovaní kopírující první díl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)
  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)
  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)

Reklama

Reklama