Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Uškriekaný černoch, ha ha......ha! Úúúúplne k popukaniu. Neviem či som si od smiechu aj nohavičky neroztrhla! Dúfam, že, vám je jasný význam slova irónia. Asi taká trápna úroveň ako v jednotke. Ale Abigail je asi tá najlepšia štetka na svete! Na tom som sa fakt bavila a neviem sa dočkať na film Annabelle.. Inak veľa krát nuda a tvár som mala ako kameň. Niekedy som sa zasmiala, ale bohužiaľ prevládali skôr tie trápnosti. Ako aj niektoré scény s Abigail boli strašne trápne, ale štetka bábika, čo ťa prenasleduje... Jednoducho ma to zaujalo a predovšetkým pobavilo. Na jedno zhliadnutie veď prečo nie. Ale druhý krát e-e. Dúfam, že Abigail nájdem na FB! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dvojka síce plynulo nadväzuje na jedničku, ale neparoduje len jeden film, ale viac hororov, takže sa od vás očakáva, že ste hororoví maniaci a všetky ste ich videli. Je ešte viac uletená a všetci sú perverzní ukričaní zmrdi a celé je to taký hustý snímok s dobrými hláškami a čiernymi ceckami. A všetky tie patetické horory si takúto paródiu zaslúžili. Film na samom začiatku nasadí brutálne tempo, kedy som sa smial takmer nepretržite. Humor je vybrúsený na absolútnu hranu nevkusu, tak ako to milujem. Robí si srandu úplne zo všetkého a pred ničím sa neskloní. V tomto prípade by som sa možno obišiel bez niektorých vulgarizmov, ale oni tam patria. Čím hrubšie, tým lepšie. Ide o zábavu a ak niekomu podobný humor vadí, nech sa nepozerá. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Truc podnik dvě. Nechápu, když se jednička nepovedla, proč natáčeli dvojku. Zpočátku má film své světlé stránky a docela dost jsem se zasmál, ale poté přijde totální chaos. Scény jsou vytržené z kontextu a jednotlivé dialogy nedávají smysl, jak filmem, tak obsahem. Postupně jsem si říkal „what´s the fuck??“ Opravdu nedoporučuji, je to totální bída a chaos. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama