Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

vieriX 

všechny recenze uživatele

Ujetina jako první díl opět nějaká ta vykrádačka spoustu černoškých keců a narážek na bíle a mexikánce. A opět nesmí chybět i nechutné forky, kde vrchol je jak Malcolm souloží s dřevěnou panenkou Abigail kterou jsme už viděli v horou V zajetí démonu u toho jsem se řezal jak hrom. 90 minut vesměs srandy. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Koukat na to furt se fakt nedá, ale jednou za čas je to příjemný oddych, i když se IQ většiny fórů pohybuje někde kolem bodu mrazu. Mně to ale vyhovuje, protože to prostě je většinu času vtipné a to je vlastně to jediné, co po filmech tohohle typu vyžaduji. Znovu si to nepustím, ale jednou na pohodu. 60% ()

Reklama

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že má táto séria vždy vynikajúcu iba prvú polovicu alebo prvé dve tretiny a zbytok je len zbytočné kričanie jeden po druhom. Veľmi dobrá paródia na Sinistra, Annabelle a démonov, ale má to v druhej polovici strašne veľa hluchých miest, najmä ,,vďaka" Cedricovi. Škoda, lebo podľa mňa táto séria mala nato, aby prekonala prvé diely Scary Movie... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma celom bavila, dalo sa na nej trochu nasmiať keď už nič iné. Netvrdím, aj tu sa nájde pár svetlejších humorných momentov, zvyšok je však len trápny pokus o zábavu. Ide o nudnú paródiu pár hororov ako napr. Sinister, Kliatba z temnôt, V zajatí démonov... Celkový dojem nič moc, snímok už začína zaváňať strateným časom. 40/100 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama