Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

dubinak 

všechny recenze uživatele

To je docela zázrak, že je druhý díl lepší než první. Humor je tu opravdu o dvě kategorie jinde, i když trapným scénám, kde si to Wayans rozdává s neživými věcmi, se nevyhneme. Líbí se mi, že jsou zahrnuty parodie na mnohem víc hororů, než to bylo v jedničce a příběh je zacelen docela dobrou návazností. Hlavně se tady toho taky víc děje. V rámci možností se na to vcelku dalo koukat, ale pořád nic moc. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Uškriekaný černoch, ha ha......ha! Úúúúplne k popukaniu. Neviem či som si od smiechu aj nohavičky neroztrhla! Dúfam, že, vám je jasný význam slova irónia. Asi taká trápna úroveň ako v jednotke. Ale Abigail je asi tá najlepšia štetka na svete! Na tom som sa fakt bavila a neviem sa dočkať na film Annabelle.. Inak veľa krát nuda a tvár som mala ako kameň. Niekedy som sa zasmiala, ale bohužiaľ prevládali skôr tie trápnosti. Ako aj niektoré scény s Abigail boli strašne trápne, ale štetka bábika, čo ťa prenasleduje... Jednoducho ma to zaujalo a predovšetkým pobavilo. Na jedno zhliadnutie veď prečo nie. Ale druhý krát e-e. Dúfam, že Abigail nájdem na FB! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla absolutní pecka všech parodií a může se s přehledem řadit k těm “lepším” jako jsou Scary Movie. Marlon Wayans byl výborný a nikoho jiného si tady představit ani neumím. Film si bere do parády nejznámější horory jako Annabelle, Conjuring nebo Sinister a vůbec je nešetří, naopak jim nakládá brutální rány a já jsem se 90% filmu nahlas smál. Vtipy jsou trefné, narozdíl od slabších bratříčků jako jsou Disaster movie a další “hloupé” parodie si to zachovává kontinuální dějovou linii a když nemá co říct, neuchyluje se k násilí a stupidnímu humoru, ale pokračuje dál. Zejména ve finále to neztrácelo dech a až do konce si to zachovalo solidní kvalitu. Za mě jedna z nejpovedenějších a nejméně nucených parodií, která dělá podobným filmům dobré jméno. O 2 třídy lepší jak podprůměrný první díl, který můžete rovnou vynechat. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Koukat na to furt se fakt nedá, ale jednou za čas je to příjemný oddych, i když se IQ většiny fórů pohybuje někde kolem bodu mrazu. Mně to ale vyhovuje, protože to prostě je většinu času vtipné a to je vlastně to jediné, co po filmech tohohle typu vyžaduji. Znovu si to nepustím, ale jednou na pohodu. 60% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama