Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi ty šílence, kteří mají rádi první díl téhle střelené parodie. Proto jsem se docela těšil na tohle pokračování, které z traileru vypadalo, že by mohlo docela dobře navázat nejen v příběhu ale hlavně ve stylu humoru (který sice je hloupý, ale díky žánru, který paroduje, je docela trefný) na první díl. Bohužel, nestalo se. Takhle, nebudu předstírat, že jsem párkrát nevybouchl smíchy, to bych tomuto filmu křivdil, nicméně to bohužel tady bylo 50/50. Některé scény (opět, díky tomu, co parodují) měly myšlenku a věděly, co chtějí říct, jiné si vystačily jen s lenivými rasistickými "vtípky" (zasmějme se tomu, jak Mexičan dělá Mexičana a černoch černocha atd…) Ano, jsem si vědom, že tohle do jisté míry bylo i v předchozím díle, ale ne až do takové míry. Plus některé vtípky začnou dobře, ale pak se neskutečně natáhnou až do té míry, že přestanou být vtipné (Annabelle). Prostě a jednoduše, pokud se vám jednička nelíbila, tak tomuhle se vyhněte obloukem. Pokud se vám líbila, tak snižte svá očekávání a mrkněte se i na tento film. 50 %. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl i tenhle je hrozně nevyrovnaný. Závěr je již totální chaotický bordel, kde každý mele páté přes deváté. Škoda že divák nemá možnost sledovat pouze one man show Marlona Wayanse, který nabízí celou řadu skvělých scének. Jednoznačně vládne souboj s živým kohoutem a výborné situace přichází i z jeho vztahu s panenkou Anabelle. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě opět dobrý. Wayans je blázen a vynikající komik, jeho mimika,řev a zejména opícháním Annabell si u mě získal respekt, protože něco tak oplzlého a zároveň vtipného jsem v životě neviděl, za mě už teď kultovní scéna. Nasmál jsem se parádně. Slepice, shiloh a Mexický soused také neměli chybu. 65% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama