Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra. Troška už se na kameňák vykašlal a místo toho si to vzal na starost nějaký Ján. A u tohohle filmu se skutečně zasmějete: Nejlepší scéna byla, jak tam byly ty divné řádky a názvy herců. To byla sranda! Jak já jsem se bavil! Troška už se na pohřeb Kameňáku nechtěl dívat a odešel točit Babovřesky. I zde máme pár herců, kteří se do Bohnic již nevešli (třeba Václav Upír Krejčí). A když se na to podíváte, tak vám dojde jedna věc: Přišli jste o 88 min. života! (jestli jste to vydrželi) P.S. Obdivuju ty, kteří to vydrželi do konce. Smekám! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě zarazil fakt, že pan (dejme tomu) režisér pravděpodobně předchozí tři díly kameňáku neviděl ani z rychlíku. Když neberu v úvahu virtuální město s naprosto jiným náměstím, tak mě zaráží fakt, že místo syna mají Kohnovi zřejmě dceru, či naprostá absence základního humoru... Můžeme zde potkat velkou spoustu "hvězd" z českého šoubyznysu, pár herců z předchozích dílů (kteří ještě nezemřeli) a uši rvoucí hudbu. Nedivila bych se, kdyby místo Václava Vydry hrál někdo jiný, ale že ve "filmu" potkám dokonce Upíra Krejčího či pana (dejme tomu) producenta Jiřího Pomeje mě naprosto vyděsilo. Celou dobu jsem se tak trochu bavila tím, že jsem usrkávala z piva a počítala obsah pytlíku bramborových lupínků, hlavně aby mi mozek nevyskočil z hlavy a nechtěl spáchat sebevraždu. Nutno podotknout, že jsem dostala neodbytný pocit, že snad celý štáb tohoto kameňáku musel hulit docela kvalitní matroš... ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Štvrtý Kameňák by sa dal najlepšie charakterizovať prirovnaním k jazyku postáv - chceli by nadávať, ale horko-ťažko zo seba dostanú prosté "Do prčic!" Ako panic trápne stepujúci pred dverami spálne. Predsa si však myslím, že je to stále menšie zlo ako pôvodná trilógia; holt zmena režiséra je aspoň trochu poznať. 5% ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Všichni tu sází odpad, ale já to neudělám. Šel jsem do kina se odreagovat a to se povedlo. Ač se jednalo o většinu vtipů, které jsou notoricky známé, nijak mě to nesrazilo. Takové Babovřesky jsou totální pitomina. Možná, že tím, že to dělal někdo jiný než Troška, je to malá změna. Není to film, který si asi ještě někdy pustím, ale znám větší kraviny, které se tváří jako hodnotné dílo pro náročného diváka. Tohle má účel pobavit a sem tam se to povedlo. I když ten konec, si mohli autoři odpustit. ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost dát čtvrt hvězdičky, asi bych ocenit téměř geniální potitulkovou scénu, která přišla sice jako blesk z čistého nebe, nicméně přišla pozdě. Předchozích 88 bylo totiž doslova fyzickým utrpením. Dalo by se nadávat na postavy i na anticky přestárlé fórky, ale co mi teď nejvíc vrtá hlavou, je to, že prakticky žádná "dějová" linka nebyla dotažené do konce. Snad kromě pohřbu. To už je vážně těžce zlý a Kameňák s Troškou nebo bez, vy výsledku na to se*e pes. Vyšlo to na stejno. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Oproti předcházejícím třem dílům, jejichž stopáž trvala +/- 1 minuta 100 minut, má 4. díl 88 minut. (Jyrka)
  • Exteriér "kameňákovské" Tyršovy školy se natáčel v Praze 5 v Jinonicích. Filmová Pohřební služba ADIEU z Mělníku se ve skutečnosti nachází ve Svatováclavské ulici, kde je dnes Café bar Tamara. Pohřební služba zde nikdy nebyla. Obřadní síň se nachází na Chloumku v kostele Nejsvětější Trojice. Klub, kde má vystoupení skupina Walda Gang, se nachází ve skutečném klubu Stará Mydlárna na Mělníku. Ve filmu je vchod na náměstí Míru, ale ve skutečnosti se klub nachází asi o 250 m jinde. (ČSFD)
  • Účast na tomto pokračování odmítla Jana Paulová, která v předchozích dílech ztvárnila postavu manželky policisty, kterého hrál Václav Vydra nejml. Původně odmítl účast i Václav Vydra nejml. (mzss1)

Reklama

Reklama