Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jako divák mám občas nutkání zhlédnout nějaký film, který na první pohled vypadá jako solidní "Kinderscheiße", přičemž bych takový "skvost" rád ocenil hodnocením odpad!. A právě čtvrtý Kameňák se zdál být vhodným kandidátem. Nicméně musím uznat, že jsem se párkrát opravdu zasmál, takže nemohu ohodnotit stejně jako třetí díl, u kterého k zasmání nebylo vůbec nic, snad jen k pláči. S jakýmkoli dějem jsem nepočítal, ostatně ten nebyl ani u předešlých dílů, herecké výkony nejsou povšimnutíhodné, ale jako komedie (popř. parodie) to na mě zafungovalo, takže jednu hvězdičku si tento "film" ode mě zaslouží, byť je to póvl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych filmu z nějaké série udělil odpad, tak již další pokračování nikdy neuvidím, protože by to byla ztráta času. Zdejší vážení kritici však do Kameňákova vyrazí i se stým odpadem nebo ho alespoň udělí od zeleného stolu. Sláva jim. Já jsem však pro každou návštěvu Kameňákova nějakou tu hvězdičku našel a tak jsem se tam vydal znovu. Bylo tam stejně trapně jako vždy, ale poctivě jsem si dělal čárky pokaždé, když jsem se zasmál - pětkrát a to nepočítám ještě nějaké to pousmání. To je na filmově odepsané městečko celkem slušné. ()

Reklama

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost dát čtvrt hvězdičky, asi bych ocenit téměř geniální potitulkovou scénu, která přišla sice jako blesk z čistého nebe, nicméně přišla pozdě. Předchozích 88 bylo totiž doslova fyzickým utrpením. Dalo by se nadávat na postavy i na anticky přestárlé fórky, ale co mi teď nejvíc vrtá hlavou, je to, že prakticky žádná "dějová" linka nebyla dotažené do konce. Snad kromě pohřbu. To už je vážně těžce zlý a Kameňák s Troškou nebo bez, vy výsledku na to se*e pes. Vyšlo to na stejno. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už spoustu filmů, několik opravdu vážných. I tak jsem doposud neviděl méně vtipný film než Kameňák 4. Je možné, že se jednalo o jeden velký "kameňák" producentů, kteří se pokusili o filmovou podobu vtípků typu " Sedí kráva na stromě a plete beton a .... " a jen já to nepochopil ale o tom pochybuju. Jedna jediná docela úsměvná scéna na ploše necelé hodiny a půl trapností, největších klišé a špatného řemesla. Vážně bych netušil, že lze Zdendu překonat ale tady se to povedlo beze zbytku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teprve ve čtyřce je vidět, že jakkoliv je Zdeněk Troška svébytný (a posledních hodně let naprosto nesoudný), jeho pečeť byla i v těch nejhorších filmech cítit a tvořila všechno z toho mála pozitivního. A tak zatímco u prvních tří dílů jsem z hodnocením nešel pod tři, tady se lze většinu filmu stydět za tvůrce. Celou tvůrčí skupinu by měl někdo zasvětit do pravidel saturace, např. povinnou akreditací na Festival černobílého filmu. Člověku je vždycky smutno, když vidí kdysi populární a schopné herce ochotné přijmout účast v podobné špíně, anebo s postavičkami, jako jsou Krampol, Pomeje, Srstka, Upír Krejčí, Bendová, Magnusek... Korunu všemu dává "prý" hudba, tj. jeden stále se opakující popěvek od grupy WG. Jediným světlejším bodem pro mě zůstává pozitivní přístup k erotice a opravdu pěkná (a zatím neznámá) Štěpánka Fingerhutová. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)
  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)

Reklama

Reklama