Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda fórů, kterým jsem se nezasmála, ani když jsem je slyšela poprvé u pivínka v hospodě, pěkně při jednom místě. Místě, do kterého v zápalu rozčílení neposílám ani své úhlavní nepřátelé, ale s chutí bych do něj poslala zdejší osazenstvo, které je před kamerou strojené jak zmalovanej šašek v cirkusu (jenže ten do toho cirkusu alespoň patří). Jestliže jsem dala předchozím dílům odpad, pak doporučuji Pomovi zavést ještě jednu kolonku, páč čtvrtý díl už je vyloženě žumpa. Doma u kompu jsem přetrpěla 30 minut, ale vůbec si neumím představit, jak bych se udržela po celou stopáž v sedačce kina, ve které už mě svrběla prdel i u dvojky, na níž jsem byla kdysi vytažena. Tenkrát jsem to ale ještě dala. - 20% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Kameňáky nepovažujem narozdiel od iných Troškových filmov za úplné dno kinematografie, no tento štvrtý diel, ktorý on nerežíroval sa mi páčil najviac. Príbeh takmer nulový, cigáni vo filme ako úplne nezmyselný prvok, ktorý tam podľa mňa nemal čo robiť, vulgárnosti až trápne, no v niektorých momentoch som sa ozaj bavil, najmä v tých, kde sa nepreháňalo, kde to nebolo silene umelé, ale v takých tých malých heftoch, vyjadreniach. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vazeni pratele, ano! Jednak takto znie nazov filmu Dusana Kleina z roku 1989, a jednak takto zacinam aj ja svoj komentar. Absolutne dno ceskej kinematografie -presne to totiz predstavuje Kamenak 4 - a je tuna v plnej nadhere a krase. Tam, kde skoncil treti diel Kamenaka Zdenka Trosku, tam zacina 4 -ka. A ono je to fakt utrpenie, a nie film. Vtipy na seba absolutne nenadvazuju, su stare asi 10 rokov, no a sceny uz toboz nie, prehliadka starych tvari /pre mna sereblity/ je tiez viac na skodu nez na uzitok. Rezia je katastrofalna, scenar deravy ako reseto : absolutne dno kinematografie. 0 % ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Hned první natáčecí den došlo k nepříjemné nehodě. Aby autoři natáčení zahájili stylově, rozhodli se šampaňským polít klapku, čímž chtěli první den natáčení pokřtít. Elektronická klapka za 60 tisíc korun se se šampaňským příliš nepřátelila a její tvůrci ji tak hned první den zničili. (Dlee)
  • Oproti předcházejícím třem dílům, jejichž stopáž trvala +/- 1 minuta 100 minut, má 4. díl 88 minut. (Jyrka)

Reklama

Reklama