Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

Caelos

všechny recenze uživatele

Nechci být sprostý, ale todle je pičovina. Dodneška lituju že jsem trošku nejebnul knihou,když jsem ho jednou potkal v knihkupectví. Ani mě tak nesere že je ten film k hovnu (viděl jsem horší), sere mě to, že se Troška stylizuje do pozice nějakého lidového režiséra, To jsme jako češi fakt takhle na pču? Jakože igelitky, tlačenky a levný lahváč? Pokud jo, tak zdechněte. Mrdky. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teprve ve čtyřce je vidět, že jakkoliv je Zdeněk Troška svébytný (a posledních hodně let naprosto nesoudný), jeho pečeť byla i v těch nejhorších filmech cítit a tvořila všechno z toho mála pozitivního. A tak zatímco u prvních tří dílů jsem z hodnocením nešel pod tři, tady se lze většinu filmu stydět za tvůrce. Celou tvůrčí skupinu by měl někdo zasvětit do pravidel saturace, např. povinnou akreditací na Festival černobílého filmu. Člověku je vždycky smutno, když vidí kdysi populární a schopné herce ochotné přijmout účast v podobné špíně, anebo s postavičkami, jako jsou Krampol, Pomeje, Srstka, Upír Krejčí, Bendová, Magnusek... Korunu všemu dává "prý" hudba, tj. jeden stále se opakující popěvek od grupy WG. Jediným světlejším bodem pro mě zůstává pozitivní přístup k erotice a opravdu pěkná (a zatím neznámá) Štěpánka Fingerhutová. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Troška je pryč a hned slušná série o vtipech je fuč. Tohle jen parazituje na názvu "Kameňák", protože to s Troškovou trilogií má jen pramálo společného. Málo vtipů, u některých jsem se sice zasmál, to jo, ale že by tohle mělo nějaký děj jako u trilogie se říci nedá. Co se taky dalo čekat že, když to točí slovák bez zkušeností s filmem? ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se nový načelník policie dívá na televizi, je možné vidět několik ukázek z filmu Kameňák 2 (2004). Stejný film sleduje v televizi v 57. minutě také Jarmila (Alice Bendová). (JasonIX)
  • Autoři hudby, skupina Walda Gang, obsadila ve stejném roce, v němž byl uveden film, 3. místo v soutěži Zlatý David. Tato soutěž vyhlašuje každoročně anketu o největší hudební paskvil. (MTHRFCKR)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama