Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 95
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 95

Recenze (101)

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Za rozdílné hodnocení mezi csfd a imdb rozhodně může dabing. To znamená, že v případě anglicky mluvené verze bych MOŽNÁ dala druhou hvězdu. Rozhodně to není nic pro diváka, kterymu nestačí stokrát ohraný hlášky a chudý primitivni "vtipy". Na druhou stranu, většině lidem to pravděpodobně stačit bude. ;) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Sitcom Máma se nijak nevymyká z průměru, což je škoda, protože potenciál docela má. Jsem za polovinou první řady. Občas se objeví díl, který mě baví více a táhne je většinou máma (babička), které jsem na chuť ale přišla až po několika dílech. Co mě rozčiluje jsou ty předěly klasickou hudbou. Co mě potěšilo byla přítomnost Justina Longa. //28.10.2015 Výrazně zvedám hodnocení, protože sleduju díl za dílem a nějak nemůžu přestat! Doporučuju nezatracovat po prvních dílech a dát tomuto počinu šanci, protože potom si určitě na hlavních hrdinkách najdete to svoje (a třeba i na přicmrdácvačích). Přesně jako já. Bonnie mě baví! ()

Reklama

Jerris008 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu je jasně vidět, že ho celkem podstatná část lidí vzdala po jednom-dvou dílech nebo zahlédla pár nesouvislých scén v televizi a hned sem vlepila odpad. Ovšem hodnocení jednotlivých sérií ukazuje, že tento seriál není vůbec tak marný, já osobně se u málokterého seriálu směju v každém díle, jako tomu je u Mom. Po příchodu postavy Adama se kvalita zvedla na 5*, po odchodu Christy zase o dost klesla, ale i tak si to těch 80% zaslouží. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Nikdo, kdo hodnotí pod čtyři hvězdy se nedostal přes prvních pět epizod. Po pilotu a prvních dílech jsem taky hodnotila nízko, ale naštěstí jsem tomu dala šanci, hlavně kvůli puncu Chucka Lorre a vyplatilo se. Skvělý humor, který momentálně nenajdete v žádném z vysílaných sitcomů, obsazení, které vám přiroste k srdci. Za mě se začátkem třetí série za pět. ()

waits 

všechny recenze uživatele

V dobu kdy tenhle seriál běží, mám na programu svoji odpolední filtrovanou kávu, zkusil jsem si pauzu zpestřit několika (sedmi, osmi?) díly Mámy. A čím dál tím víc je mi jasný, že tohle není pro mě. Nepamatuju, že bych se zasmál, postavy i příšerně lezou na nervy a na rozdíl třeba od Ženatého se závazky, kde se k sobě rodinní příslušníci chovají také podobně krutě, mám z tohohle sitcomu špatnou náladu, sledujeme jen smutné životy prokládané nahraným smíchem, chudáci všechny postavy.. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky hrají hru, při které hádají kdo jsou, tak je při tom zmíněn profesor Brumbál z filmů o Harrym Potterovi. Dále je zmíněn Harriet Tubman – americký abolicionista, John Malkovich – americký herec, a Galileo Galilei – astronom. (SONY_)
  • V originále obsahuje každý název epizody spojku „a“ (v angličtině „and“), která odděluje témata epizody od ostatních. (peeteno78)
  • Většina postav sdílí své příjmení s hráči NFL Oakland Raiders. Například hráč Jim Plunkett sdílí své příjmení s postavami Christy (Anna Faris) a Bonnie (Allison Janney), Sebastian Janikowski má stejné příjmení jako postava Adama (William Fichtner) a postava nevlastního bratra Bonnie, Raye (Leonard Roberts) se jmenuje podle quarterbacka Kena Stablera. (peeteno78)

Reklama

Reklama