Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí čtvrté části taneční série jsem k tomuto snímku přistupovala s velkým očekáváním. Dostavilo se zklamání, a to tak že veliké. Příběh byl jednoduchý, ale to u filmů, kde je hlavním obsahem tanec, bývá. Dialogy obsahovaly jakási rádoby moudra a plno poučných výchovných frází. Nedalo se to poslouchat. Taneční prvky byly sportovně na dobré úrovni, byly dynamické, ale stále se stereotypně opakovaly. Choreografie působila zmatečně, nejednotné kostýmy chaotický dojem podtrhovaly, stejně jako stále stejná hudba. Možná jsem moc kritická, ale byla to pro mne ztráta času. Raději jsem se mohla podívat na nějakou slušnou detektivku. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Asi tady budu se svým hodnocením svítit jak monokl na oku průměrné arabské ženy, nicméně nemohu jinak. Série Step Up se mi poměrně líbí, byť mě trojka a čtyřka minula, avšak pětku jsem si nemohl odpustit z důvodu návratu talentované Briany Evigan. Street dance mám totiž velmi rád, primárně pak styly locking a popping, ale sám se moc o tanec nepokouším, lidé si mě pak pletou s Halinou Pawlowskou při epileptickém záchvatu. V rámci struktury jednotlivých choreografií si nemůžu prakticky vůbec stěžovat. Jsem choreografií nadšen dokonce tak moc, že jsem schopen Step Upu odpustit i tu naprosto otřesnou, tupou, šablonovitou dějovou výplň. Mohu vám konstrukci oné šablony, která se dnes cpe do čehokoliv, co potřebuje zoufale vyplnit stopáž, elementárně popsat. Na začátku se sejde skupinka ambiciozních lidí s vytyčenými cíli, chutí něco dokázat a někam prorazit. Dají se tedy dohromady, rozjedou svoje ušlechtilé plány a vše šlape krásně jak Isabelle Nováková, hrdá držitelka ocenění Kurva měsíce leden. Uprostřed se samozřejmě všechno kompletně posere tak moc, že smočí kapesníček i nejeden irácký militantní terorista. Všechny postihne obrovská nepřízeň osudu, zklamání se v sobě samých, štěstí odejde vdál, třpyt v očích pohasne, duha bude málo barevná a naděje zemře společně se psem, jejich nejlepším přítelem, kterého museli pod nedostavěným mostem během ukrutné vánice sníst. Zkrátka všechno v piči. No a na konci zase slunce vysvitne, motýlci křídly zatřepotají a osud nešťastné protagonisty zasype dárkovými balíčky s instantním štěstím. Za tohle by se styděli i tvůrci Esmeraldy. Bohužel však každý má pro něco slabost, nechte mě se tedy rozněžnit a nasolit tady hezké čtyři hvězdičky. Guilty pleasure. ()

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane keď spojíte Streed Dance a Revolution? Odpoveď na to je All in. Má to v sebe časť dvojky spjenú zo štvorkou. Keby si tento film zobral z obidvhoch len to dobré tak by to bola nádherná podívaná. Opak sa stal ale pravdou a zobralo si to aj to zlé. Skvelý začiatok s peknými kreáciami v klube, vyzeralo dobre pre oko. Potom to šlo zas už len s kopca. (btw Čierny rytieri sa mi omnoho viac páčili než LMNTRIX) . Pokus o humor bol podľa mňa veľmi úbohý a dosť často až trápny. Ľudia v kine sa na tom miestami smialu a ja som nechápal či je chyba vo mne alebo v nich. Prišiel som však len na to že mám od nich odlišný humor. Sympatický Moose vyzeral jak keby chodil mesiac do solárka a potom ho psotavili pred kameru, ale tancovať vedel. Dej bol tak predvídateľný že to sa už viac ani nedalo. Čo ale čakať keď sa na to pozeráte už po piaty krát. Veľké pozitívum filmu boli pre mňa soundtracky, len som nikdy nechápal s kade im hrá tá hudba keď vždy niekam došli a zrazu im hrala hudba a oni tancovali. WTF? Nebolo to však najhoršie Lets Dance, ale nešli ani All In, určite z toho mohli ešte čo to vyťažiť. Po týždni si ani nespomeniem že som niečo také videl. Za mňa lepšie dve hviezdy. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Swetnam | Hudba: Jeff Cardoni | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Summit Ent, Offspring Ent. | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 86,2 miliónov $ | Ocenenia: - || Step Up All In nie je zlý film. Problém je v tom, že jeho predchodca, Revolution, bol najlepším tanečným filmom za posledných 10 rokov, jak z choreografickej, tak z audiovizuálnej stránky. All in nedisponuje ani z ďaleka s takým šmrncom a nápadom, a tak je len bezcharakterným príspevkom do inak veľmi sympatickej série. 40% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama