Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na tyhle filmy se prostě absolutně nekouká kvůli příběhu, to je jen klišovitá mezi-výplň toho podstatného, tance. A ten je tu perfektní, přihlašovací video a závěrečná show v Hunger Ga...ehm, Las Vegas nemá chybu a mít po ruce samopal plný superlativů, pálím o sto šest jednu pětihvězdu za druhou. Zbývající tance taky neurazí a pořád zapadají do slušného standardu tanečních filmů. Jen je škoda, že mi oproti druhému a třetímu dílu, které měly 3D naprosto vychytané a v některých momentech kulervoucí, připadá využití efektu v pátém díle minimální. Pátý díl je pořád lepší než jednička, nebo dvojka, srovnatelný s trojkou, jen lehce zaostávající za čtyřkou. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

Reklama

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí čtvrté části taneční série jsem k tomuto snímku přistupovala s velkým očekáváním. Dostavilo se zklamání, a to tak že veliké. Příběh byl jednoduchý, ale to u filmů, kde je hlavním obsahem tanec, bývá. Dialogy obsahovaly jakási rádoby moudra a plno poučných výchovných frází. Nedalo se to poslouchat. Taneční prvky byly sportovně na dobré úrovni, byly dynamické, ale stále se stereotypně opakovaly. Choreografie působila zmatečně, nejednotné kostýmy chaotický dojem podtrhovaly, stejně jako stále stejná hudba. Možná jsem moc kritická, ale byla to pro mne ztráta času. Raději jsem se mohla podívat na nějakou slušnou detektivku. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Step Up: All and Nothing. Vidím to jinak než ostatní nadšenci. U tanečních filmů předem počítám s klišé, ale tady někdo step-áckou pětku totálně podělal. Nejhorší z celé série. Namátkové předváděčky mě připomínaly mé návštěvy diskoték, kde zahraniční agent zřejmě natočil moje svěží výkony a po letech se objevilo v tomto díle na plátně. Soutěžní tance byly spíš varietními vystoupeními, než tancem. A místo hudby doprovázely tanec jen zvuky z různých hororů. A najednou v závěrečných titulcích hudba hned ve třech kusech. Poskakování odnikud nikam - nepobavilo, neohromilo, nepotěšilo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama