Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 5

Recenze (365)

silentname 

všechny recenze uživatele

Lego filmy asi budú nejaký čas trendy. A pokiaľ z toho bude taká kanonáda vtipov ako tu, tak sa opäť pôjdem pozrieť. Ako to povedali? "Iron Man je sraľo!" A tiež už Alfred v depke Batmana videli v rokoch 2016, 2012, 2008, 2005, 1997, 1995, 1992, 1989 a dokonca ešte aj v roku 1966. Ja som si to užil počas celého sledovania. Komédia ako sa patrí. Dobre sa na to pozerá, humor je svieži a na 85% funguje skvele. Občas sa pritrafí niečo úsmevné a niekedy niečo trápne, ale nemyslím si, že by som mohol povedať, že ma "The Lego Batman Movie" nebavilo. Práve naopak. Postavy sú skvelé, humor je skvelý, využitie lega v tomto filme funguje bravúrne a okrem toho film má aj svoje dobré pomalé momenty. Keď chceme dať drámu, tak to funguje rovnako. Okrem toho musím priznať, že je super vidno Jokerových parťákov v podobe zloduchov ako sú Voldemort, Sauron, Kraken alebo Agent Smith." Bavil som sa na tom skoro furt. Plus aj hlavná myšlienka filmu nie je zlá. A nielen pre detských divákov. Myslím si, že spokojne môžem povedať, choďte na to čím skôr do kina. Nebudete ľutovať svojich peňazí a času. Hodnotenie: B+ ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně spokojenost, udělat z Batmana metalistu super, možná si ten pop a ostatní styly mohly odpustit, protože to je poprvé, co jsem viděl metal uvedený pro děti. Co se příběhu týče, líp si z Batmana udělat stranu nešlo, teda pokud bereme nějaké rozumné meze a nejdeme na hranu absurdity. Také nepřátelé byli vybráni dobře, tak, aby je všichni znali, a i tak, aby si to užili nerdi, aneb jsem rád, že se objevili Dálekové. Zároveň je celý film udělán tak, aby děti bavil, a to by tu mělo jít především. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Chris McKay tento snímek nemohl zrežírovat lépe. I když film zřejmě zůstane ve stínu svého předchůdce, dokázali sem tvůrci vměstnat tolik nových nápadů, popkulturních odkazů a vtipů směřovaných jak na ty nejmenší tak na komiksové geeeky. Opět se jedná o smršť šílených vizuálních nápadů a padnoucích hlášek, že je až nemožné všechny při prvním shlédnutí pobrat. Film jsem bohužel neviděl v originálním znění, ale musím říct, že mě po delší době český dabing vcelku překvapil a dokázal se s tou vlnou vtipů a postav popasovat se ctí. Animace je ještě lepší než ve tři roky starém Lego příběhu. Akční scény jsou přehlednější a svět celkově detailnější. Jediné výtky tak směřují k jednoduššímu a místy předvídatelnému scénáři a přiliš dlouhé stopáži, kdy se konec z té šíleně rozdováděné jízdy přesune k typickým ponaučením a prezentováním "správných lidských hodnot". Bylo skvělé vidět tolik postav z Batmanovského univerza v jednom filmu a jsem rád, že spoustu nápadů a překvapení studio v ukázkách nepropálilo, tudíž jsem byl v druhé půlce velmi překvapen, co všechno se do filmu vešlo. 7.5/10 ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokud jste trochu znalý v komiksovém, ale i obecně fantasy světě filmů, tak se občas zasmějete, leč jako u většiny komedií i zde hodně vázne příběh, který je dětsky jednoduchý a až k uzoufání nudný. ... Předešlý díl (Lego příběh) byl o poznání lepší. .... HODNOCENÍ: 55% (3*) ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Neskutečná rychlost hlášek a tempo filmu.. možná trochu škoda, protože plno fórů prostě uteče, na druhé straně je to důvod proč se na Lego Batmana podívat znovu. Krátké srovnání s Lego příběhem: Příběh o něco slabší, takový mindfuck už v závěru nečekejte. Vtipy v lego batmanovi jsou více sofistikované, chce to znát hrané Batmany. Nenasmál jsem se tolik a filmu chybí písnička "everything is awesome", která mě do nálady dostala spolehlivě. Ve výsledku je to film o něco horší ve všech ohledech, ale to vůbec nevadí, abych se na Lego Batmana brzy podíval zase. Víc takových, trochu divácky náročnějších, animáků. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. února 2017 v Paříži. (BMW12)
  • Film se vytvářel ve filmovém studiu Fox v Sydney (Austrálie). (BMW12)
  • Na medzinárodnej výstave v Detroite predviedla firma Chevrolet Batmobil v životnej veľkosti poskladaný z 350 000 kúskov Lega a inšpirovaný dizajnom z filmu. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama