Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by se mi líbila, i kdyby točila zmrzlinu, zametala listí v parku anebo drhla koupelnu, natož když vrtí boky, tancuje jako o život a je zatraceně sexy. Příběh už je slabší, nějaké to sociálno, které vždy zaboduje, špetka lásky a romantiky a hodně, hodně, hodně tancování. Výsledek je díky Jessice dobrý. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je sexy, o tom žádná, ale celkově mě to prostě nenadchlo, abych hodnotil výrazně nadprůměrně. V současnosti je každý druhý film z USA o street dancu, nebo hip-hopu a to mě prostě jako rockera nebere. Každopádně jsem neměl problém honey dokoukat a chvílemi mě to i bavilo, takže 3 hvězdičky. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU - Na benefičním koncertě skoro na konci flmu má Honey červený svetr a řetízek s křížkem. Křížek je neposedný, jednou je pod svetrem, jednou zase na svetru a zase naopak. Ve filmu mino jiné zazní Fabolous - Now Ride, který, mimo jiné, song ubral filmu jednu hvězdu http://www.youtube.com/watch?v=JLaaF7nuL1k nebo Goapele - Closer http://www.youtube.com/watch?v=962qtTDxnn8 CITÁT - Jo, a vy mi dáváte výsadu, že si vemu tanga a budu vám zadkem kroutit do kamery? Díky, ale já nechci!...... ()

Neel 

všechny recenze uživatele

Pohádkový děj s rozkošnou Jessicou Albou a nezapomenutelnými hláškami Missy Elliott, která přesto, že hrála "15. zbrojnoše v 16. rotě", dokázala povzbudit celý, jinak prostý příběh. Tanec a hip-hop, to je to, oč tu běží, dobré choreografie, akorát je smutné, že dialogy v některých místech trochu postrádaly smysl... ()

Rattlanake 

všechny recenze uživatele

Taková normální pohádka pro dospělé o hudební popelce, která ke štěstí a penězům přišla. Jessica Alba v tomto filmu hraje nevinou, slušnou, těžce pracující dívenku, bohužel ve skutečném životě je tomu naopak. Ovšem musím dodat, že hudba je tu brilantní a taneční výkony jsou dobré, na let´s dance to rozhodně nemá, ale na pohodové odpoledne je tento film ideální. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama