Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2 325)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Richard Curtis je Bůh! Láska nebeská je s přehledem jeho nejlepší film. Nejlaskavější a zároveň nejvtipnější romantická komedie, co jsem viděl. Spousta hereckých hvězd a prvotřídních vtipných dialogů. Sice celá ta mozaika lidských minipříběhů působí trochu neuspořádaně, ale koho to zajímá? Jděte na to! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný a okouzlující scénář se sympatickými postavami a nejednou silnou scénou (svatební video, zjištění nevěry, žádost o ruku lámanou portugalštinou v baru), neskutečná sestava britských hereckých es a cameo roliček a romantickými hitovkami nabitý soundtrack. Takhle už romantikům Vánoce nikdy nikdo neosladí a Richard Curtis může jít do zaslouženého důchodu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Britská legenda, ve který hraje snad každej známější anglickej herec. Dlouho jsem měl s filmem problém, ale rozhodl jsem se mu dát ještě jednu šanci a dobře jsem udělal. Kdo ví, třeba to za pár let bude pro mě taky klasika (edit, stalo se). Rozhodně také musím pochválit řemeslnou stránku celého snímku a také kvalitní soundtrack, který je ve filmu citlivě rozpoložený. A k atmosféře Vánoc to sedí skvěle. Snad bude druhý díl lepší ;)...90% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Paráááda! Jeden z nejmilejších filmů, co jsem kdy viděl. Všechny minipříběhy jsou rozehrány skvěle, nechybí jm lidský rozměr, charaktery jsou výborně napsány a vyznění je neuvěřitelně příjemné. A co se týče obsazení, i když se místy jedná o staré známé profláklé ksichty (myslím hlavně Hugha Granta), nikdo nepůsobí ve filmu rušivě, naopak všichni jsou až nepřirozeně přirození. :-) Tahle romantická komedie skutečně zahřeje a potěší na duši, to mi věřte! ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Scénka, v níž profesor Snape potkává Mr. Beana, je vynikající. Jediná, která mě opravdu zaujala a pobavila na sto procent. Zlobivá pop star je OK. Jinak už je to jen těžký kýč, který nedokáže aspirovat ani na guilty pleasure. Alespoň však potvrzuje pravdivost Buňuelova rčení, že v každém špatném filmu se dá najít kvalitních pět minut, a naopak. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Juliet (Keira Knightley) navštěvuje Marka (Andrew Lincoln), aby se podívala na video ze své svatby. V bílé krabičce nese ovocný koláč. Když dá videokazetu do přehrávače, položí krabici s koláčem vedle televize. V dalším záběru krabička zmizí a posléze je opět na daném místě. (TheSlezy)
  • Během konkurzu na postavu Sarah všem Richard Curtis opakoval, že hledá typ Laury Linney - s žádnou z adeptek nebyl spokojen. Nakonec mu jeho asistent doporučil, aby obsadil přímo Lauru, jinak nebude spokojený nikdy. (don corleone)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama