Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

tron 

všechny recenze uživatele

„Psy sa chovajú čudne.“ V porovnaní s oplzlým originálom a nechutnou dvojkou je to návrat k starým dobrým parodickým časom. Nič-menej klasik David Zucker (BLÁZNIVÁ STRELA, PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM!), hoci je na režiséra paródie stokrát lepšou voľbou, ako bratia Wayansovci, sa často zadýcha aj napriek tomu, že čistá minutáž (bez záverečných titulkov) je len podozrivo skromných 72 minút (scenár sa prepisoval počas nakrúcania, čoho dôkazom je bonus na DVD s alternatívnymi scénami, ktorých je DOSŤ a líšia sa od toho, čo sa dostalo do "oficiálnej" verzie). Niektoré scény (oživovanie mŕtvoly, Michael Jackson, prepolenie manželky, šerifkin klobúk) stoja zato a nesklamú ani osvedčení Charlie Sheen a Leslie Nielsen, no na Zuckerove staré bomby sa to nechytá. P.S. Trojka si berie na mušku predovšetkým ZNAMENIA, 8. MÍĽU a KRUH. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co by asi řekl prezident Ford?", pronáší zaneprázdněný prezident Leslie Nielsen stojící pod obrazem Harrisona Forda coby exprezidenta. Zřejmě nejlepší Scary movie. Po obstojné jedničce a trapné dvojce přichází vtipný a sympatickým obsazením (Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Pamela Anderson...) obdařený film. Příjemná komedie, která nikoho neurazí a ještě dost pobaví, aspoň já se docela nasmál. David Zucker vyzvedl tenhle film z hnoje, za to mu patří uznání. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Původně si měl roli otce McFeelyho zopakovat James Woods, ale z neznámých důvodů se tak nestalo a místo něj byl do role jiného faráře obsazen Darrell Hammond (farář Muldoon). (buzzwoody)
  • Když George (Simon Rex) nastupuje na farmě do autobusu, skřípne se mu hlava do dveří a upadne mu čepice. V dalším záběru má čepici zase na hlavě. (JayCZ)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama