Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že seriálům z lékařského prostředí vévodí House, nicméně Dobrý doktor překvapil a po 3 sériích je to koukatelné. Jediné, co bych tak vytkl, je fakt, že se během dílu často přeskakuje v ději (je večer, najednou to přeskočí do rána téhož dne, pak zase zpátky, atd.). Pokud jsou seriály z doktorského prostředí váš jed, určitě dejte Dobrému doktorovi šanci! ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Príliš veľa odlišností medzi stvárnením autistického doktora a Normanom Batesom osobne nevidím, čo vo mne vyvolávalo stále pocit, že Norman predsa nemôže byť chirurg. Mozog mi to akosi nevedel spracovať a veľmi ma to rušilo. Nepridám sa tak medzi tých ľudí, ktorí obdivujú genialitu Freddieho Highmora. Ostatné postavy, hlavne Antonia Thomas potešili viac. ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Mám rád Freddieho a prvně jsem viděl až díly 11 a12. Bohužel nesdílím nadšení místních přispivatelů, protože takhle nějak si představuju Růžovku s 10ti násobných rozpočtem. Naprosto příšerný s výjimkou dějové linky samotného Shauna, ale ten je tam vlastně strašně málo. Uvidím další díly, ale tohle bylo peklo a Image Dragons (myslím) to posunuli na úroveň téměř nekoukatelného kousku. PS Po zhlédnutí dalšího dílu ubírám další hvězdu - je to snad horší než Růžovka - nevypadá to jako, zdravotnický ústav, vypadá to spíš jak sonda do života pacientů psychiatrie ..... ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Možno budem príliš kritická, ale toto mi príde ako podpriemerný seriál s postavami podľa šablóny, odfláknutým naivným scenárom a asi najhoršou hudbou, akú som za posledné roky počula. Chápem, že ak by som mala 16, možno by ma zaujal. Nechápem však to všeobecne vysoké hodnotenie.. kam sa podeli nápady? Asi sa v súčasnosti točí priveľa. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Rozporuplnější seriál jsem už hodně dlouho nezažil. Na jedné straně spousta klišé, někdy až hloupé scény a hloupější dialogy a přes tohle vše jsem všechny díly v pohodě dokoukal a dokonce se mé lepší já v hloubi duše těší na další, možné pokračování. Proč? Protože mi postava Shauna Murphyho, přes všechny tyhle výtky nějak přirostla k srdci. Jeho hlas, gesta, mimika i neustále máchání rukou kolem sebe, tohle vše mi chybí už teď, zhruba deset minut po dokoukání posledního dílu. Takže je vysoce pravděpodobné, že i přes můj nabitý, nejen seriálový kalendář si na tohoto zvláštního kluka někdy do budoucna čas určitě udělám. ()

Galerie (3 606)

Zajímavosti (23)

  • Radnica v Surrey v Britskej Kolumbii slúžila ako fiktívna nemocnica San Bonevanture. (figis20)
  • Lea Dilallo (Paige Spara) má mezi svým oblečením ve skříni i dres hokejového týmu Pittsburgh Penguins. (sator)

Reklama

Reklama