Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

MFloyd

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem viděl asi půl hodiny jednoho dílu a už teď vím, že jde tahle série úplně mimo mě. Je to takový Můj přítel Monk ze zdravotnického prostředí. Vemte jednoho autistu, který je strašně chytrý a vyřeší každý závažný problém s tím, že si z ostatními doktory tvrdě vytře... no a do toho se budete přece uhyhňávat nad tím, jak je ta postava zábavná, protože je hold autista a řekne něco, co by normální člověk neřekl... Dobře, tak ať mi potom někdo vysvětlí, jak může doktora, nebo jinak, zodpovědnou práci, ve který člověk musí být svéprávný a naprosto soustředěný, dělat někdo, kdo má autismus??? Jasný je to jen seriál, fikce, ale tady mi to už opravdu přijde naprosto mimo a proto je to pro mě nehodnotitelné. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri tomto seriály som si začal uvedomovať, ako dlho stála príprava scenáru , koľko musel mať poradcov z lekárskeho prostredia aby to sadlo a a aby tomu divák uveril. Mám dojem, že sa to aj podarilo. Sadol som si aj ja ja :) Napriek všetkému uveriteľnému a neuveriteľnému by som si asi chirurgovi autistovi predsa len nedal ani len mandle vybrať. :). V seriály nechýbali ani romantické a sentimentálne okamžiky. Na mňa veľmi milo zapuosobila epizóda a chorým africkým chlapčekom, ktorému "zreparovali" jeho srdiečko. Ale takých okamihov tam bolo viacero, na svoje si prídu milovníci filmov z lekárskeho prostredia. Náladu a dojem z každej časti umocňoval vždy aj dobrý výber songov na záver epizódy. ()

Reklama

RetroGamer 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál o autistickom doktorovi, ktorý sa chce presadiť ako chirurg, no má problémy s komunikáciou so svojimi kolegami a pacientmi. Páčilo sa mi ako vedia autori pracovať s emóciami, už prvý diel bol veľmi dobrý a aj herecké zoskupenie doktorov je výborné. Prvé tri série boli skvelé, štvrtá ma už prestala baviť, pretože prišli noví nesympatickí kolegovia a aj Shaun sa správal menej autisticky. Ďalšie série už nedám. Odporúčam preto len prvé 3. ()

Jirk4 

všechny recenze uživatele

Nevybavuju si jinej seriál, kterej by tak šíleně osciloval v podstatě mezi odpadem a mezi pětihvězdičkovým dramatem z nemocničního prostředí. Často i v rámci jedné epizody. Celkově vzato je to ale fajn oddechovka, a většinu času se drží spíš nad průměrem, takže se to dá doporučit; ale ve všech směrech špičkové drama od toho určitě nečekejte. Jinak viz třeba DwayneJohnson. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ __1.Séria__ Hneď od úvod chytľavé, nápadité, má to nadhľad, trefnosť, hefty, dokáže to pobaviť. Rýpanie v ľudskom tele moc nemusím, tu to je ako na bežiacom páse ale dobre, má to dobré postavy, napäté scény a večné dieťa Freddie Highmore to tu ustojí a v úlohe autista, začína byť z neho chameleón. Riadny zmena z Batesa na doktora )) /90%/ ()

Galerie (3 606)

Zajímavosti (23)

  • V této epizodě zazní skladby: „Feel It Still“ od Portugal, The Man a „BOOM“ od X Ambassadors. (danielsaf2)
  • Nicholas Gonzalez (Dr. Melendez) pochádza z lekárskej rodiny, jeho otec a brat sú lekári a jeho matka je účtovníčka na rádiológií v južnom Texase (San Antonio). Jeho brat mu pomáhal ako konzultant pri natáčaní. (Game90)
  • Pre Richarda Schiffa (Dr. Glassman) je Good Doctor prvá lekárska dráma, v ktorej si zahral. Iróniou je, že v skutočnosti nenávidí nemocnice. (Weezy22)

Reklama

Reklama