Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

solver 

všechny recenze uživatele

Začíná mi trochu vadit, že se tam dospělí lidé chovají jako děti. Zejména díly 9 a 10 jsou tedy ukázkové. Johanka, co půjde na vysokou - lol, se z nešťastné lásky se pomstí infikovanou (!) vosou v posteli, Zounarovi neplavou spermie, protože je neplavec. Čtvrtníček a jeho děvče mají zřejmě vycházku z blázince - to ani nejde komentovat. Prostě zábavička pro vohnouty ve stylu - když víčko od lahváče tiše zasyčí... nikdy sem si nemyslel, že pochválím Klepla, ale tady exceluje :-) ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Přístav je samozřejmě kravina, ale zároveň překvapivě vtipná kravina a co na tom oceňuju nejvíc je výraznější absence intrikaření, které je jinak nedílnou součástí všech seriálů z dílen českých komerčních televizí. Prostě hodně za vlasy přitažená a docela pohodová sonda do života pár "obyčejných lidí" v příjemném prostředí. Takže asi poprvé budu v případě seriálu vytvořeného Primou nadhodnocovat. / 21.3.2017: jdu o hvězdu dolů, úroveň (nepřekvapivě) postupně klesá. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na podobný novodobý český seriálový výplod bych se nikdy sám nedíval, jenže na to zírá moje milá, takže občas není úniku. Co si budem povídat, dějově je to úplně stejně o ničem jako podobný kousky, ale občas se tam najdou celkem slušný hlody (Čtvrtníček, Klepl), Zounar je skvěle tragickej a Hromdohrachovcová neuvěřitělně výborně tupá. Jen ten malej antitalent Pivodův synek mi tam pije krev. Možná se dá říct, že je to až tak blbý, až je to vlastně vtipný, takže já se toho zastanu a dám 4 hvězdy, i když je to samozřejmě ve skutečnosti úplně jinde. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

No...nevím sice kde je ta romantika, ale trochu jsem se zasmál. Není to sice u každého dílu a že bych měl záchvaty, ale trochu zábavné to je. Tady půjdu proti kolegům. Mě seriál baví. Na rozdíl od Ordinací a Cest domů a jim podobných se seriál neodehrává jen ve studiu a není to tak klasická studiovka, ale i v docela pohledné přírodě. Kvalitní herecké obsazení pak slibuje docela zajímavou podívanou. A taky že jo. Samozřejmě, že se seriál nedá porovnávat s Nemocnicí na kraji města nebo s jinými kvalitním seriály, ale mě se líbí, že Přístav se přeci jen trochu odlišuje. Není to klasický natahovací seriál, kdy se něco řeší dvacet dílů. Tady jdou postavy téměř hned k věci a postavy si s ničím nehrajou příliš dlouho, až na výjimky, samozřejmě. Samotný děj se hýbe, nezůstává na mrtvém bodu a není nudný. Mě se seriál líbí, jak říkám, v naší historii nebude patřit k nejlepším, ale docela kvalitní oddychovka a mezi rodinnými seriály jeden z těch lepších. Ještě musím dodat, že seriál notně vylepšují pan Čtvrtníček a Kateřina H+H jako jeho manželka. Bez nich by to opravdu nebylo ono. Zvláště Kateřina hraje blbku naprosto geniálně. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět kus jednoho dílu náhodou a musím konstatovat, že to, co naše slavné televizní společnosti natáčí, je snad z čistého zoufalství a beznaděje, i když obě slova jsou totéž :-D, ...A teď vážně. Současní čeští tvůrci seriálů a filmů by se měli učit od starých českých profesionálů, jenž natočili několik dobrých filmů i seriálů, protože jestli nepřestanou s tím trapným napodobováním západního stylu, česká filmografie upadne do zapomnění. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama