Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

V seriálech na jedno použití se televize předhánějí. Jestli by nebylo rozumnější zahodit scénář, kameru a všechno, co s tímhle výplodem souvisí. Nepříčetní tvůrci, to je vůbec to nejhorší. Mám pocit, že tenhle seriál byl stižen tímto jevem v plném rozsahu. Do očí diváka praští příšerná kamera, profesionální herci předvádějí pokleslou úroveň herectví, scénář sepisován ve stádiu tvůrčího rozpadu, režie smontovala pár scén, které nemají ani žádný tmel, pokud hledáte poutavý děj, můžete tvůrce obvinit z toho, že si z diváků utahují. Slibovali návrat k seriálové kvalitě, ale z jejich přístavu vyplula hodně děravá loď, nad jejímž nemožně dementním obsahem si každý správný námořník u televize nalije rum, aby se nemohl podezřívat, že ani za střízliva to nedávalo smysl. Ano, tohle zoufale natočené cosi nemá se seriálem nic společného. Je to něco tak mizerně podřadného, že nebohého diváka může spasit jen pirátská loď na obzoru. Piráti seriál uloupí a tvůrce zabijí. Jedině tak se lze toho výkvětu úspěšně zbavit. Trávit s ním večery znamená hloupnout. Televize si diváků neváží a svými výtvory vážně poškozují jejich duševní zdraví. Hodnotit po prvním dílu lze, protože zlepšení se nikdy nedostaví. 0% ()

k4n9ur

všechny recenze uživatele

Tento seriál má (jako řada podobných) jednu výhodu, když se na to někdo náhodou budete koukat a vypne se vám televize, vy si toho stoprocentně ani nevšimnete a nic vám neuteče. To je prostě nic. Škaredý mluvicí ksichti. To tam pusťte radši teleshopping. Koho timhle krmíte? Kolik ještě takových kobilinců vznikne než někdo pochopí že to nemá smysl? Je to ostuda! Zamyslete se už! Vždyť je to absurdní. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Po dvou prvním viděném díle a zároveň úvodním celého seriálu jsem si říkal,že to je alespoň změna co se týče prostředí,kde je to dnes v těch nekonečných sra... samý doktor a plastové prostředí (ateliér).No u druhého už jsem viděl ty hloupé dialogy a stále stejné tváře co ani pořádně hrát neumí.No nic.Za mě maximálně 17% a jedna hvězda. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zounar se chce naučit plavat. Zajde za Dejdarem, bývalým učitelem tělocviku. Ten ho zkopne do vody. Zounar se málem utopí. To je ale vedlejší. Protože je mokrej a domů to má možná i 100 metrů, půjčí mu Hybnerová Dejdarovy suchý hadry. Zounar si je natáhne na mokrý kraťále, takže je vlastně furt mokrej a zatuchlej a do toho ohavně vyžranej. Ale to je taky vedlejší. I to, že u té rádoby oduševnělé Hybnerové vede neskutečný řeči vo tom, že ženský jsou věčně nadržený, takže je není možný nikam pouštět, a vůbec je nechávat bez dozoru. To je ale taky vedlejší. Pak přijde domů za Schneiderovou a nepochopitelně mlží kolem toho, proč má na sobě cizí hadry. A to je taky vedlejší. Celej tenhle seriál je vedlejší. Někdo si ho dovolil odsoudit po jednom dílu, já tak činím po deseti minutách. Herci, kteří něco takovýho vezmou, jsou prachobyčejná šmíra. Jděte se bodnout. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama