Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze uživatele Mistr119 k tomuto seriálu (7)

Pilot (1985) (S01E01) 

Nejsem si jistý, jestli hodnotím ten správný díl.. mají to na ČSFD a O2 TV trošku rozházené... Pokud je to díl s unikající kyselinou sírovou, tak hodnotím za 3 za průměrnost. :) ()

Zlatý trojúhelník (1985) (S01E02) 

Jestli je to ten díl podle popisu, tak to byl celkem slušný díl o otroctví a o tom, jaký pohled na to mají samotní otroci. ()

Zloděj z Budapeště (1985) (S01E03) 

Připomíná mi to trošku ten vtip, jak padá bagr z 11. patra a dolů dopadne jen šroubek, že v 5. patře bydlí cikáni a když spadne šroubek a dopadne bagr, v 5. patře bydlí MacGyver... :) V tomhle díle MacGyver spolupracuje s cikány. :) Co by asi dopadlo teď? :D Nicméně nadprůměrné hodnocení dávám za repliku malé holčičky, proč se jich společnost tak bojí a odpovědí bylo, že se společnost bojí těch, kdo jsou svobodní. :) To je dle mého nadčasové. :) ()

Kořist (1985) (S01E05) 

Dobrá metafora s Jamesem Bondem, která se projevila i hudebně navzdory poměrně kýčové syntetické hudbě, ale už není úplně pěkné, jak po vzoru Jamese Bonda je MacGyver v každém díle s novou dívkou... Ctnost? ()

Svět podle Trumba (1985) (S01E06) 

MacGyver zachraňuje před mravencema. ()

Poslední boj (1985) (S01E07) 

Další díl, kde MacGyver ukazuje svou dovednost improvizovat. ()

Přátelé (1987) (S02E20) 

Retrospektivní díl...ale teda dá se udělat i lépe než dlouhým rozjímáním nad výpovědí a vyhořením a následně je vše při starém... ()

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama