Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů. Škoda jen toho moralizování, ale to by nebyli Američané, kdyby si nenašli prostor pro výchovu dětí. I v jiných amerických komediálních seriálech kde vystupují dětí se hodně vychovává a moralizuje. Tenhle je sice s tím moralizováním nejvíc trapný, ale na druhé straně nejvtipnější. 80% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát ani pět ani odpad, přitom obě tato hodnocení si to zaslouží. Občas srandy kopec na pět hvězd, občas keců plná nůše a věčné objímání na jednu hvězdu za slzy nebo rovnou odpad za trapný kýč. Navíc klasické schéma - čím více dílů, tím větší a větší průser. Ovšem jako děcka jsme na to čučely a nechaly se rády vychovávat. Pět hvězd za Kouďáka, odpad za toho Francouze. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Počas prvých piatich sérii bol ako prvý záber na tabulu z nápisom "Port Washington, Wisconsin. Population: 9,338". Port Washington uvádza presne takéto číslo o počte obyvateľov v roku 1990. Ale v roku 1995, kedy bola točená 5. séria, už mal počet obyvateľov 10 616. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama