Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Nechápu to vysoké hodnocení, já se u toho jen nudil, dlouhý nudný film...

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Naprik tomu že romantické komédie nie sú to čo rád pozerám Jenna Elfman je podľa mňa veľmi pekná a preto sa 128 minútové harašenie okolo nej dá dobre znášať. Pekne som sa pobavil.

Karajda

Karajda (hodnocení, recenze)

Skvělá romantická komedie, ze začátku to vypadalo, že se snaží napodobit vtip o ,,Rabínovi a knězi".Ale potom se to skvěle rozjelo.Fantastický film se skvělým hereckým obsazením jako např. Ben Stiller a Jenna Elfman.Fakt GOOD!!!!!!!

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Takhle by měla vypadat rodiná komedie. Úsměvné, ale ne hloupé, navíc dobře zrežírované a halvně zahrané. Ani náznak trapnosti. To ovšem neplatí pro český název filmu. Proboha co je to za lidi, který vymýšlejí takhle idiotský názvy???!! Je pravda, že nejde úplně dobře přeložit originální Keep the Faith (Udržet si víru?, Neporušit slib?). Ale Rabín, kněz a krásná blondýna? Že by to odkazovalo na letité řachandy typu "Cukr med a feferónka"? No...nevím...

na příspěvěk reagoval MegSimpson

Reklama

Reklama