Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdo ví, jak se stalo, že si Kája Berka na návštěvu k dědečkovi a babičce do Ružbachu zapomněl vzít s sebou pyžamo. Prababička mu ochotně půjčila noční košili po pradědečkovi, o němž se v rodině tradovalo, že byl směšný snílek a vynálezce nesmyslných předmětů. Jedině prababička pokládala svého zesnulého manžela, profesora na místním gymnáziu, za zneuznaného génia. Kája, poté, co prosnil noc v pradědečkově noční košili, dal babičce plně za pravdu. Nejenom, že zažil v pradědečkově vyučovací hodině výlet do pravěku, ale dozvěděl se tady důležitou informaci. Jeho starší bratr Radim, konstruktér velké automobilky, se už dávno trápí se svým vynálezem převratného významu. Pradědeček prozradí Kájovi, že na podobném vynálezu auta, které bude jezdit zadarmo a bez škodlivých zplodin, sám kdysi pracoval a důležitou dokumentaci zakopal na zahradě. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

V seznamu účinkujících chybí postava Alice Křečkové ztvárněná Monikou Effenbergerovou a postava Káji Berky ztvárněná Ondřejem Regazzem ...

zaaaba

zaaaba (hodnocení, recenze)

Tedy, byly tam sice nějaké nejasnosti a nelogičnosti, které mi jako děcku unikaly, ale i po těch letech jsem si to užila a bavila se. :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Socialistický? Vždyť ten seriál je o originalitě, sebeprosazení a vydělání balíku peněz. Je to o tom, že člověk nemá nikomu věřit a jít tvrdě za svým osobním cílem. Tohle mi moc jako socialismus nepřipadá. Vždyť to tam byla samá individualita, pochybné existence a podnikatelé.

geedee

geedee (hodnocení, recenze)

Skvělý seriál se skvělými herci. Nesouhlasím však, že by byl "socialistický". Spíš si myslím, že je až moc kapitalistický na svou dobu.

Le6n

Le6n (hodnocení, recenze)

Slovenska televizia zacala s reprizou serialu Krecek v nocni kosili 7.7. 2007 :D

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tohle pro mně osobně společně s návštěvníky zůstane navždy nejlepší seriál na světě! Napádité, vtipné, výborné herecké výkony, výborná hudba. Mohli by to zase vysílat. Aspoň bych si to nahrál na DVD

Reklama

Reklama