Reklama

Reklama

Timon a Pumbaa

(seriál)
  • Česko Timon & Pumbaa (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (1995–1999), 31 h 10 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Ernie Sabella, Jim Cummings, Corey Burton, Nathan Lane, Rob Paulsen, Jess Harnell, Nancy Cartwright, Tress MacNeille, Robert Guillaume, Tahj Mowry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Videli ste Levieho Kráľa? Ak áno, tak si určite budete pamätať bláznivé zvieratá, ktorých všetci volajú Timon a Pumbaa. Vy, ktorí ste ich ešte nevideli, sa máte načo tešiť. Títo dvaja majú neskutočný talent dostať sa z problémov, alebo naopak, problémy si vyrábať. Záleží od toho, ako sa vyspia alebo je to jednoducho všetko dielo náhody. Tak, či onak, o chvíľu sa to celé začne a vy musíte byť pri tom! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Jako mnoho kreslených seriálů, jsem i tento pochopil obsah až za více jak 10 let. Dějově i animací mi dost připomíná Looney Tunes (vzhled postav miminka a Quimba), (pointy typu, že Timon a Pumbaa chtějí zachránit ptáče před pádem ze skály, postaví rychle most, sotva vylezou na to a už je přejede auto). Také jsem konečně po letech uslyšel na záporácké medvědy hrubé hlasy, jaké znám od mala a ne aby nasadili na ty postavy hlasy, které se k tomu nehodí. Ale poslední desítky dílů jsou dějově už ne ztřeštěné, ale takové hodné a poučné, to byl důvod, proč se seriál přestal natáčet. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak toto má naozaj veľmi ďaleko od filmov "Leví kráľ" a mňa to už vôbec neočarilo. Je to síce srandovné, ale pre mňa je tam dosť trápny humor a animácia väčšiny postáv je proste príšerná. Timon a Pumbaa (postavy) sú to jediné, čo sa mi na celom seriáli páči a 3* som dala len kvôli nim a tomu, že sa to týka nádhernej disneyovky. Príbehy nič moc. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento seriál neskutečně žral a děsně se u něj bavil. S odstupem času, když jej dnes sleduji s potomky, tak už to taková hlína není a hlavně kvalita jednotlivých epizod, resp. příběhů v nich je kolísavá. Horší je také animace. Avšak v ranku seriálů dle filmové předlohy se stále jedná o vynikající a zábavné dílko, kterému valná část "filmových disney večerníčků" nesahá ani po kotníky... ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Timon a Pumbaa cestujú po celom svete s ušľachtilým cieľom napchať si plné bruchá chrobákov a pritom zažívajú rôzne dobrodružstvá. Good stuff. Síce nič extra ale na istý čas to zabaviť dokáže. Typický, možno tak trochu stereotypný seriál z Disneyho produkcie... Z dvojice hlavných protagonistov som mal vždy radšej Timona, pretože narozdiel od Pumby to bol muž, teda vlastne surikata činu, vždy s nejakým ctižiadostivým plánom ako a kde získať najlepší hmyz či prípadne zbohatnúť.Pumbaa bol iba taký ťuťko, čo by sa bez Timona nikam nedostal a váľal sa niekde v blate v Afrike. ()

Bouzy 

všechny recenze uživatele

Už jako malého mě zaujala tahle sympatická dvojka ve filmu Lví král. Pamatuji, když jsem vstával v 7:00 na pohádky od Walt Disney a jednoho dne se právě tato dvojka sólo objevila v TV. Ihned jsem na druhý den byl připraven s prázdnou VHS kazetou a každý díl poctivě nahrával. Obě postavy mají svůj originální humor a charisma ve kterém se skvěle doplňují. Každý den nedělat naprosto nic, cpát se brouky.... To je ta pravá HAKUNA MATATA. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Timon o sobě příležitostně mluví jako o "té krysí věci z Lvího krále (1994)", což je jméno, kterým o něm mluví jeho dabér Nathan Lane. (HappySmile)
  • V dílu, který se odehrává na Manhattonu, říká Pumba Timonovi: "Chtěl bych vidět na Broadwayi hru Guys and Dolls!", což je vysoce úspěšný muzikál, ve kterém na Broadwayi zazářili v roce 1992 Nathan Lane a Ernie Sabella, kteří propůjčili hlasy Timonovi a Pumbovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama