Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer 1
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele david141474 k tomuto seriálu (4)

Star Wars: Vadná várka (2021) 

Tak nám skončil další Star Wars seriál a já musím konstatovat, že jsem částečně spokojeny, ale také částečně zklamaný. První série byla zajímavá, ale bylo tam až přehršel výplňových dílů, ale zároveň jsme si budovali vztah k hlavním postavám. V první sérii sledujeme Omegu, která si zvyká na přítomnost várky, která se jí chce většinu času zbavit. Crosshair várku opustí, protože nesouhlasí s jejich činy a odhodláním. První série je cajk, ale přece jenom je tam hodně chyb a strašlivě nudných dílů. Ale takový finále je přece jenom nejlepší částí série. Druhá série je už o něco slabší a já jsem už vlastně úplně zapomněl co se v té sérii stalo a co se nestalo. Tady už je každej druhej díl výplňovej a to vás začne postupem času hodně nudit. Je tam jen sedm lepších dílů, to ostatní je výplň. Ve druhé sérii bohužel přijdeme o jednoho klona z várky, Techa. To je hodně silná scéna v nejlepší epizodě série. No a pak je tady třetí série, která mě zároveň velice nadchla a zároveň velice zklamala. Tady to už nebudu rozepisovat, všechno jsem už napsal do recenze na třetí sérii. Ta poslední scéna seriálu je hodně, ale jakože hodně zničující a já jsem z toho opravdu zklamaný, protože to co jsme tyto 3 série sledovali byla ve výsledku jen taková zbytečná vata, která nemá se zbytkem Star Wars skoro nic společnýho, když nepočítám obrovitánské camea, které jsou v každé sérii. Na camea je tento seriál dobrý, ale jako celek to prostě nedrží. Soundtrack je velice kvalitní. Děj jak už jsem psal je teda slabý, ale někdy překvapí. Postavy jsem si docela oblíbil. Taková Omega si každou sérii prostě měnila účes, jak jinak, že jo. No a já bych to tady zakončil se slovy, je to dá se říct dobrý seriál, ale obsahuje mrtě výplňových scén! 8/10 Tak nám skončil další Star Wars seriál! ()

Série 1 (2021) (S01) 

Po opětovném zhlédnutí první série musím říct, že je to 50x lepší než si pamatuju. Kdysi v roce 2022 mi to moc nesedlo, teď však musím říct, že jsem se nemohl mýlit víc. Je to opravdu lepší než si pamatuju. Hlavně kvůli ději a Star Wars světě. Bad Batch čili Hunter, Tech, Echo, Wrecker a Omega mají mezi sebou skvělou chemii a každá epizoda něčím baví a žádná neostává v zadu. Postavy jak už jsem říkal jsou skvělý, v seriálu je plno skvělých Cameí, jako třeba Cad Bane nebo Hera s Chopperem. Prostě onanie pro Star Wars fanoušky. Dabéři solidní. Titulky taky solidní. A teď je na řadě soundtrack a ten je taky skvělej. V seriálu je pár skvělých epizod a scén, třeba celá 8. epizoda, kde je souboj mezi Cadem Banem a Hunterem a ten je opravdu skvělej a skvěle naanimovanej. A pohled z první osoby, přidává scéně daný napětí a kulervoucí atmosféru, která by se dala krájet. Teď každou středu vychází jeden díl 2. série, takže nemůžu myslet na nic jinýho než na další epizodu a co nám přinese. 9/10 Je to opravdu lepší než si pamatuju a chci další díly a další sérii, která právě teď vychází. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Tak nám skončila 2. série Bad Batch, no a já musím říct, že mohla být ještě o něco lepší, hlavně proto, že jsou zde velice slabé díly. Pak jsou zde i velice silné díly, ale moc jich není. Takové díly jako třeba Osamocený klon, Kmen, Klonové spiknutí, Pravda a následky, Základna, Bod zlomu nebo Plán 99, jsou nejlepší díly ze série, ty ostatní už jsou celkem slabý. Je snad jasný že se to bez Fan-Servisu neobejde a pár oblíbených postav z jiných SW projektů se zde objeví. Finální 3 zvraty jsou opravdu kvalitní a ten poslední mi tak neseděl, prostě se to tam nehodilo. Soundtrack je opravdu solidní. Děj je v některých dílech opravdu zajímavej a v některých vůbec. Postavy jsou jako vždycky solidní. Animace je pěkná a mě opravdu zajímá 3. série, pokud se jí někdy dočkáme. No a i ten finální záporák Hemlock byl opravdu solidní, ale strach z něj nešel. No s finále se Cid je pěkně na prd, hlavně potom co udělala. No a samozřejmě nesmělo chybět finále s AT-ST, pro milovníka SW to bylo to pravý a chci víc takovýchto soubojů, ať je to AT-AT nebo AT-ST, na tom nezáleží, ale potřebuju to ještě vidět, někdy, někde. 8/10 Nebylo to špatný, obsahovalo to solidní díly, ale většinou to bylo takový průměrný! ()

Série 3 (2024) (S03) 

Tak nám skončila 3. série a s tím i celý seriál. Jako mám dost smíšený pocity, zároveň jsem si to velice užíval a zároveň mě ta poslední scéna seriál tak znechutila, že přemýšlím i nad pětkou. Celá série je skvělá od začátku do konce, sice jsou tam opět výplňový díly, ale není jich tam tolik jako ve druhé sérii. Děj trochu popíšu. Omega uteče s Crosshairem z Tantissu najdou várku a utíkají před impériem, do toho řeší nějaký mise a várka opět buduje vztahy s Crosshairem. Do toho tam na jednu epizodu vběhne Asajj Ventress a pak se tam mihne i Cad Bane. No a pak se něco posere, Omega se vzdá a všechno co jsme v této sérii doteď viděli je jen taková výplňová vata, a to je dost zničující. Pak zase Omega uteče a Hemlock je poražen. Pak následuje nejhorší scéna z celého seriálu, kdy vidíme dospělou Omegu opouštějící várku. Ta scéna mě tak zklamala, protože jsme poslední 3 roky sledovali něco úplně zbytečnýho a já velmi doufám, že se tady várka propojí s nějakým dalším seriálem protože tohle mě opravdu nasralo. Když nepočítám tady tenhle příšernej konec a tu vatu v polovině série, jsem s touhle sérií spokojen. 9/10 Ta poslední scéna je katastrofální! ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama