foto

Rudolf Kubík

  • nar. 22.6.1965 (51 let)
    Mladá Boleslav, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Labutí píseň (E05)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vítěz nejde do finále (E04)
2014 Bastardi (TV seriál)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Bastardi 3
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Hlídač č. 47
Kriminálka Anděl (TV seriál)
2006 Prachy dělaj člověka
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 Waterloo po česku
2001 Andělská tvář
Příběh rytíře
Z pekla štěstí 2
2000 Začátek světa
1999 Hanele
Z pekla štěstí (TV seriál)
Z pekla štěstí
1996 Bubu a Filip (TV seriál)
Maigret klade past (TV film)
O mrňavém obrovi (TV film)
Šeptej
Tichý úkryt (TV film)
1995 Mutters Courage
Nováci (TV seriál)
1994 Duhová hora (TV film)
1991 Slunce, seno, erotika
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Zkouškové období
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Muka obraznosti
1987 Citlivá místa
Dotyky

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace