Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pokus o poľský sex education tam bol, ale neúspešne. Poliaci to chceli spraviť až príliš moderne a zároveň ani nie som cieľovka. Pár teenagerov max 15-18 si seriál užije. Už len ten názov im bude stačiť. Nápad s appkou dobrý no príliš rušivá hudba v epizódach a nedobre vybraní herci. Ale aspoň dabing. Konečne netflix dabuje a ponúka pre svojich predplatiteľov preložené seriály a filmy. Aj keď ich výpovedná hodnotná je mizivá. 2* ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Keď už Poliaci čosi takéto točia, tak s plnou parádou. Bohužiaľ, napriek určitej (duchovnej) snahe o nadviazanie na odkaz legendárnej Sexmisie sa tento seriál veľmi pravdepodobne legendou nestane. Nie, že by nebol zábavný. Celkom to odsýpalo, väčšinu času sa čosi deje, osoby prechádzajú nejakou zmenou. Ale mnoho vecí si bere veľa času na prejavenie a potom sa zrazu zmenia úplne náhle a nie je jasné prečo. Samotná appka je potom dosť chabá záležitosť a záverečná prezentácia by teda mňa vôbec nepresvedčila. Ale to zo mňa možno hovorí iba profesíjna degenerácia. Jedno viem ale iste - Poľština je krásny jazyk! ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Polky to chtěj taky! Příjemná zábava Východoevropského Koláče (Made in Poland, český spotřebitel se začíná rosit) s občasnými rušivými elementy, čili klasický Netflix, ono ale vlastně v Polsku jsou naprosto běžně katoličtí otcové z uprchlických táborů a armáda je rozmanitá víc než genderová studia na UCLA, jsem to ale hlupák. Naštěstí toho není tolik, takže dojem neskažen. ()

Kitcat 

všechny recenze uživatele

Sexify předčilo mé očekávání. Polsko na Netflixu doteď nebylo zastoupeno úplně reprezentativní filmografií ( viz. například 365 dní). Přitom v Polsku se točí skvělý filmy (Corpus Christi, Studená válka, Ida,...) a teď konečně přibylo něco odvážného i na Netflix. Celý projekt se mi fakt líbil, oceňuji přímost a lehkost dialogů (u kterých jsem se upřímně nasmála), hlavní hrdinové jsou příjemně uvěřitelní, hlavní hrdinka, která reprezentuje trošku nerdíka, opravdu vypadá jako nerdík, nemá natočené vlasy, namalované oči, je přirozená a relatable!. Stejně tak její budoucí love interest je sympatický kluk, který vypadá na svůj věk! Paráda :D Stylizace a hudební doprovod mi k seriálu sedl ještě o to víc, krásně podtrhl celej tenhle divnoseriál (a to myslím v dobrém) a navodil lehce cool atmosféru. Samozřejmě, že se tam našly nedostatky, trochu mě mrzel konec a i jiný maličkosti, ale když to všechno sečtu, odečtu a podtrhnu, tak jsem se u každé epizody skvěle bavila, o všechny postavy jsem měla skutečný zájem a nakonec tu lásku, randění, seznamování a objevování zfilmovali opravdu skvěle! ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl vlažnější, ale postupem času mě to hodně chytlo. Prudérní Poláci po "Všichni moji přátelé jsou mrtví" přináší další pro ně nestandardní dílo, které je správně feministické, zábavné a bizarní. K tomu hraje naprosto úchylná hudba, která krásně doplňuje celý seriál. Navíc Pavlínka je vyloženě kouzelná (ačkoliv občas na pěst). Ale ona vlastně i Natálka. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama