Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Murdock neměl zrovna ideální dětství. Vyrůstal v nebezpečné newyorské čtvrti, kluci ho šikanovali a příliš velkou oporou mu nebyl ani otec, opilec a zkrachovalý boxer, který pracoval pro místního zločineckého bosse. Navíc Matt oslepl, když se mu do očí dostala nebezpečná chemikálie. Překvapeně však zjistí, že díky neuvěřitelně zbystřenému sluchu dokáže „vidět“, a začne tuto schopnost trénovat. Brzy se umí ubránit svým trýznitelům. Úspěšně vystuduje práva a je odhodlán bránit chudé a bezmocné. Pomáhá jim nejen jako „slepý“ právník v soudní síni, ale po nocích také jako maskovaný mstitel Daredevil, který se v rudém kostýmu stává postrachem podsvětí. Seznámí se s Elektrou, která skvěle ovládá bojová umění. Je dcerou řeckého magnáta Natchiose, který se stal terčem útoku bohatého Wilsona Fiska. Ten na něj chce hodit podezření, že je obávaný vládce podsvětí Kingpin, i když ve skutečnosti je jím on sám… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (610)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck v sadomaso nachovém oblečku? Nechtěně legrační bitka právníka se slepeckou holí a vnadné Jennifer na dětském hřišti mezi houpačkami? Až na stylové intro irského střelce Bullseye za doprovodu House of Pain ani jedna zapamatování hodná scéna. Dost málo na potenciál komiksového Daredevila a tak příště raději přelouskám od začátku do konce velšsko - svahilský slovník v rozšířeném vydání. A v Braillovu písmu.. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Akce Affleckovi podle mého názoru prostě nesvědčí, v 90ti procentech vidíte pouze práci doubléra a když už herec samotný dostane k nějaké kreaci prostor, nejedná se o nic natolik úchvatného, aby to otestovalo jeho schopnosti. Daredevil zůstává v obrovském stínu svého pavoučího kolegy a soupeřit s ním může pouze v hledisku "coolovosti" záporáka. Zde Farrell smete vše kolem a trochu se mi pozdává, že jen on pochopil, že Daredevil je komiks a u komiksu je správné přehrávat s nadsázkou a ne zatínat zuby nad drsnou akcí...Affleck si na tomto místě rozbíjí bradu. A jaký je zbytek filmu? Už bohužel nevím... Jen Collinův Bullseye totiž lehce vytahuje tohle dílko z šedého průměru a bude ten jediný, kdo vám po odchodu z kina uvízne v paměti déle jak na pár minut, přestože si na plátně pobude jen zlomek celkové stopáže... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Zhusta nechtěně komická komiksová srágora pro děcka s několika efektními záběry, dobrými nápady a fanouškovskými odkazy, z nichž ale na každý vychází deset nejohranějších a nejpitomějších klišé, za což do značné míry může předloha. Souboje jakoby vypadly z Xeny a herecky pobaví jen zfetovaně přehrávající Farell. Ale pozdější GHOST RIDER je ještě větší peklo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Proč se točí filmy jako daredevil? Jak někdo může dát takovému projektu zelenou? Co je ta za scénaristu, který takovou to hrůzu napíše. Který režisér tohle může natočit? Proboha to tady nikdo na tomhle světě nemá mozek? To, že záporák naprosto přehrává všechny ostatní herce dohromady a tragické bojové sekvence nudí, není nic proti tomu, že hlavní role je tragicky zahraná ne-herecem Benem Affleckem. Hudba je nudná, stereotypní a ohraná. Jediná hvězdička je za záporáka Colina Farrella. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vše špatné, co jste o tom slyšeli, je pravda, ale přeci jen je tady jeden důvod, kvůli kterému se na film koukněte. Colin Farrell v roli naprostýho úchyla s terčem na hlavě. Někoho tak ujetýho jsem fakt dlouho neviděl. Zdálo se mi, že první polovinu filmu se nic důležitého nestalo. O to horší bylo zjištění, že po skončení filmu mám ten samý pocit. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (60)

  • V jednej scéne sa zdá, že Mattovi (Ben Affleck) vadí cigaretový dym. V skutočnom živote bol Ben Affleck tuhý fajčiar. (Arsenal83)
  • Zohnať Daredevilov (Ben Affleck) správny kostým bol jedným z najťažších aspektov produkcie. Trvalo to približne sedem až osem mesiacov. (Arsenal83)

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Ben Affleck je nový Batman

Ben Affleck je nový Batman

24.08.2013

Potěšilo to zejména Kevina Smithe, protože to pro něj znamená, že „už viděl nahatého Batmana". Zbytek filmového světa se už téměř čtyřiadvacet hodin zmítá v diskusích, jestli jde o správnou volbu.… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Reklama

Reklama