Reklama

Reklama

Film sledující život otce Stuarta Longa (Mark Wahlberg), boxera, který se stal knězem, který inspiroval nespočet lidí na své cestě od sebezničení k vykoupení. (honzikk)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ten príbeh je tak neuveriteľný, že keby tam nebolo napísané podľa skutočnej udalosti, tak by tu každý druhý nadával, čo za nereálnu blbosť to scenáristi vymysleli. Zase raz sa ale potvrdzuje, že tie najneuveriteľnejšie príbehy nepíšu páni scenáristi, ale sám život. No ale k samotnému filmu. Som ateista a cirkevné filmy nejako extra nemusím a nevyhľadávam, no a tento aj keď ponúka pár tém na zamyslenie a nie je vyslovená nuda, je podľa mňa vo väčšine ohľadov priemerný. Čo sa vymyká z priemeru sú vzájomné rozhovory otca a syna- Wahlberga a Gibsona, ktoré kvôli charakteru postavy Mela Gibsona a jeho herectvu ponúknu dosť vtipných momentov. Inak obaja hviezdni páni hrajú okej a celkovo je to taký ten typický film, ktorý vyslovene neurazí, ale ani nenadchne. A určite mohol byť o 15-20 minút kratší. 3* a 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle byla jedna velká nuda. Chápu, že to má zajímavý příběh, ale zase nemusíme točit filmy, o každém, kdo jde kolem, že ne? Je tu hodně cítit, že Hollywood už nemá odkud brát, tak se chytá všemožných příběhů, které by diváky mohli chytnou za srdce, ale tohle je natočený tak ploše, že to nemá žádnou emocionální hloubku, nic. A Mark Wahlberg není tak dobrý herec, aby to dokázal utáhnout. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Amatérský boxer Stuart Long (Mark Wahlberg) musí kvůli doporučení od doktora ukončit kariéru. Stuart se proto rozhodne, že bude hercem. Než se tak stane, přijme práci v obchodě s potravinami, kde potkává osudovou ženu Carmen (Teresa Ruiz), do které se okamžitě zamiluje... Film je založen na skutečném příběhu. Mel Gibson hraje ve vedlejší roli Markova otce, který nemá se synem v podstatě žádný rodičovský vztah. Později v jejich životech dojde k nečekané události, která vše změní. V každém případě tahle role Gibsonovi ve filmografii ostudu nedělá. HODNOCENÍ 60% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rosalind Ross pre svoju režisérky debut vybrala taký true-based príbeh, ktorý určite vyvolá nevoľnosť medzi veriacimi ľuďmi (tých plných vulgárnych výrazov, neraz v dome Boží, by sa mohol obmedziť na minimum). Príbeh Stuarta Longa je plný kontroverzií a protikladov. Na druhej strane je však vidieť, že aj keď jeho základné vlastnosti a svojský slovosled zostali, jeho celkový charakter dokázal (v rámci možností) posunúť k lepšiemu. Všetci hlavní aktéri, tu predovšetkým myslím na tri Wahlberg / Gibson / Jacki Weaver, sú na správnom mieste a podávajú taký herecký výkon, ktorý sme od nich už dávno nevideli. Osobné hodnotenie: 75% (***)  ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se na to nalákat přes Wahlbergův Wahl Street a byl jsem zvědavej, jak zvládne jinou polohu, než jakou od něho známe. Není to nic světoborného, ale ona ta role ani nepotřebovala nějaký větší talent. Pánbíčkáři se asi hodně rozčilovali, že tam bylo tolik sprostejch slov, ale mě jako normálnímu člověku to tam připadalo v pořádku. Na rozdíl od těch duchovních, náboženských a jinak zblbnutých lidí. Pro Wahlberga možná byl tenhle film srdcovka, ale já ty náboženské kecy a myšlení nechápu a nemám rád. Ten jeho mentální přerod a cesta prozření mi tak nějak nedocvakly. Ok, tak měl nehodu, ale tu mělo už hodně lidí a určitě se nevrhli hned do služeb bohu. Jako jasně - stát se to mě, taky nebudu stejnej jak dřív, ale snad budu pořád myslet logicky. Zajímalo by mě, jestli by Stuart odmítl ten blowjob tomu chlapovi i potom, co se z něj stal kněz, chch. Aspoň, že tam byl Gibson a jeho zkurveně mrzoutskej tatík... i když nakonec vyměkl. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Mark Wahlberg kvůli tomuto snímku přestal se svým slavným fanatickým tréninkovým režimem a záměrně pro tuto roli výrazně přibral. (honzikk)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (koba)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Almu Wahlberg (1942–2021). Mark Wahlberg tak vzdal poctu své zesnulé matce. (Rominator)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama