Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Ivo 

všechny recenze uživatele

Dementní výplod dementní doby: usilovná snaha o něco jakože super aktuálně vtipného, ale ve skutečnosti je to jen trapně a teatrálně vyumělkovaná přiblblá a zkostnatělá online fraška. Pokus o smích lehce iritujícím lechtáním kyjem. Ještě chyběl nějaký ten duch, který by všechny tyhle reinkarnované Vlastníky na závěr sežral. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* další tuzemský covidový počin, ze kterého lehce čpí podobná atmostéra jako byla u Vlastníků a možná proto jsem si to tak užil a lehce nadhodnocuju ;-). Taky tu byly hezky vystiženy typické české charaktery mnoha lidí a jejich jednostranné pohledy na nynější TOP problematiku s virem. Krátké desetiminutové epizodky jsou tak akorát a věřím, že by mohly potěšit i další diváky a proto doporučuji a můžete je zhlédnout na Mall.tv . [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] … A zase nějaké to BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA nakonec kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze ... ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný nápad a námět je opravdu výborný, jelikož domácí výuka, home office, to jsou jedny z těch věcí okolo korony a karantén, z kterých se dá opravdu udělat dobrá sranda. Samotné provedení je pak silné právě tam, kde naráží na tyto věci a problémy, které je provázeli. Stejně tak je třeba pochválit samotné charaktery, které opravdu výborně vystihují českou náturu. Občas to sráží akorát zbytečné překřikování, stagnace děje či zacházení mimo hranice reálného děje. Kdyby to mělo o polovinu méně dílů, tak to mohl být geniální projekt. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapilo, že pokud námět vzešel od Marka Daniela, tak jeho postava mě bavila ze všech nejmíň. Naopak nejvíc pobavila skvělá Erika Stárková. Paralela s Vlastníky zde v několika komentářích zmíněná je celkem na místě. Byť se časem ukáže, že Třídní schůzka je hodně poplatná době vzniku, teď je to na jeden večer obstojná zábava. I když závěr vyznívá do ztracena a chybí mu zásadní pointa. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Misty dost vtipne vyobrazeny aktualni obraz doby. Kdy ceske charakterni rysy uz jsou jen takovym divackym benefitem. Vim, ze tvurci prave pres tridni schuzky cilili na dospele publikum. I tak bych ale tu demenci postizenou babicku, dejove vymenil za zaky. Je fajn, ze je to rozdelene na kratke epizody. Videt to jako celek..., byl by asi problem s pozornosti. Ale postavy byly vykresleny dobre! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • I když jsou důležitým aspektem v tomto projektu děti, tak reálně za celý seriál žádné neuvidíme. (vyfuk)
  • S námětem na seriál přišel Marek Daniel, který v seriálu hraje pana Berku. Inspiroval se vlastní online třídní schůzkou. (SONY_)

Reklama

Reklama