Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (130)

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Mohu zodpovědně prohlásit, že k nejnovější exCimmeřanově prostituci jsem přistupoval s větší opatrností než na prach alergický celiakik ke generálnímu úklidu mlýnice a přesto se to ukázalo jako zcela nedostatečné. Árný je samozřejmě úplně stejný neherecký špalek jako celou svou kariéru (což zde tedy ale zas až tak moc do očí nebije, neboť kásting – patrně za účelem zamaskování uvedeného – do zbývajících rolí obsadil výhradně jakési podivné moldavské ochotníky), nicméně když zde k obligátnímu výrazu atrofovaného orangutaního samce v LDNce přidal i odpovídající pohyby a držení těla, což jednomu mně definitivně zničilo poslední zbytky bláhových nadějí, že bych se snad možná při velké porci štěstí mohl té Hodiny draka ještě dočkat, šlo o (pro mě zřejmě definitivní) skácení se dětského idolu depresivní samo o sobě tak, že to hravě přebilo dokonce i zážitek z prudce „inteligentního“ „děje“ tohoto kusu, v němž partička retardovaných Austinů Powersů a sluníčkářských dobroserů ze síájej osm dílů honí mezinárodního tenoristu superrafinovaného a ultranebezpečného tak, že by ho na první dobrou a s prstem v nose sebrali i četníci ze Sentropé, přičemž každý svůj pohyb a odkaz na dřívější protagonistovy hity musí ještě opatřovat vysvětlivkami pro průměrné zámořské publikum (čti „pro nevkusné dementy“), pročež si např. při sledování Predátora napříště budu muset u vrtulníkového rokecu vypínat zvuk. A jakkoliv to ještě cca tři čtyři díly vypadalo na jakž takž snesitelnou hovadinu, v jejímž každém dílu se objeví až jeden téměř vtipný vtip a možná i pět vteřin akční akce, bylo volume flašinetářského psychoanálytikování, mentorování a vztahového a rodinného patopatohovnotování šroubováno postupně tolik, až jsem při kulminaci hladiny toho žluklého marcipánu v protiatomovém bunkru bušil čelem o stůl a tajně doufal, že se snad v mezidobí venku zblázní Skynet a z humanitárních důvodů nasype hrdinům na hlavu několik vodíkovek (já bych si teda bezprostředně po zhlédnutí jednu rozhodně dal, neb toto bylo jednoznačně to vůbec nejbolestivější spláchnutí, jaké jsem tu kdy musel učinit) a od chcacího zpěvu (sic!) jsem si musel pustit do sluchátek oblíbené kusy Železných Paniců počínaje tematicky vhodným The Longest Day, aby to má ubohá duše, třesouc se strachem zvracející, nevzdala a nepřinutila k témuž můj žaludek. ()

krtek138 

všechny recenze uživatele

Říká se, že sto lidí - sto chutí. Ale vážně by mě zajímalo, koho tohle bavilo sledovat. Příběh, herecký výkony a “humor” je v takové podobě, že mě to až uráží. Tři díly a stop, takový masochista zas nejsem. Arnold v seriálové podobě odchází proti Stallonemu drtivě poražen a já si jdu rychle pustit Prima Cool, kde je Terminátor, protože tohle vážně bolelo. ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Seriál ve stylu Pravdivých lží? Víceméně, ale spíš méně. Hlavním tahákem je bezpochyby Arnold, bez kterého by asi těžko seriál vzbudil takový zájem. Zasloužilý agent CIA Luke Brunner se chystá do penze, své skutečné zaměstnání agenta maskuje za práci ve fitku, ale jednoho dne během akce zjistí, že i jeho dcera pracuje u utajení pro CIA. Žánrově je to "akční komedie", ale té akce je tam opravdu poskrovnu a děj se soustředí spíš na vztahy a dialogy. Humor je spíše průměrný, místy je zo spíš trapné, ale sem tam se nějaký ten vtípek vyloženě povede. Seriál je protkán odkazy na Arnoldovy dřívější filmy. Potěší také narážky na další herecké kolegy (např. Danny DeVito, Liam Neeson atd.). Výbornou postavou je také týmový psycholog. Arnold je i v 75 letech stále borec, a i když ten věk na něm už jde znát, dokázal svou postavu zahrát přesvědčivě. Záporáka si mistrně střihnul Arnoldův kolega z Terminátora: Temného osudu Gabriel Luna. Bohužel má ale celkem málo prostoru - nejvíce asi v první epizodě. Pak už se objevuje spíše sporadicky. Oba spojuje společná minulost. Chemie mezi Lukem a jeho dcerou celkem funguje, i když jde po většinu času o vzájemné špičkování a dohady. Zbytek týmu plní hlavně komediální a hláškařskou složku. Samozřejmě je tým náležitě rasově rozmanitý, ale alespoň to nepůsobí nějak rušivě nebo vynuceně. Čeká nás druhá řada. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o Pravdivé lži po tridsiatich rokoch sa neprekvapivo vôbec nevydaril. Arnie je už starý, v akcii nevierohodný, jeho star power je skoro nulová, takže rozpočet je biedny a dočkáme sa len minima akčných scén v typickom súčasnom sterilnom CGI prevedení. Drvivý čas sa behom epizódy len nudne kecá. Snaha o humor je neúspešná. Najväčším kladom je, že to aspoň nebolo trápne. Len absolútne uspávacie. Vydržal som tri diely. Nevidím žiadny dôvod sledovať to ďalej. Neviem si predstaviť v akej polohe by bol ešte Arnie použiteľný. Ako nezničiteľný terminátor alebo neporaziteľný akčný hrdina je už neakceptovateľný. Hereckým talentom nikdy neoplýval a aby hral obyčajných chlapíkov po ňom fanúšikovia nikdy aj tak nechceli. Tak asi fakt jedine, že sa bude snažiť nájsť komediálnu polohu, v ktorej by bol vtipný. Zatiaľ sa mu to nedarí. Mne je ľúto, že nevyšiel ten westernový seriál. Jazdiť na koni, hádzať drsné pohľady a občas niekoho odprásknuť by ešte zvládol. Snáď. Ale to sa už nedozvieme. Tak čo s ním? Možno bude najlepšie jeho nové pokusy ignorovať a užívať si jeho staré klasiky. 4/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kupodivu zabavilo více než jsem očekával ... Švarcík sice nikdy neuměl hrát, ale s ubývající muskulaturou se snaží o to více a jde mu to dost dobře - musím uznat ... to jsem nečekal ... dokonce i ta jeho mimika nebyla špatná ... takže zabavilo kvalitně ... milé překvapení ... sympatické postavy a hezké herečky ... Toho ne-herce krásně doplňují i podporují ... ať už je Švarcík cokoliv, jeho charisma a síla osobnosti je nepopiratelné ... ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama