Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele Starletka k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

První epizoda mě upřímně nadchla. Naivně jsem si myslela - konečně zase nějaký dobrý psychologický horor. O to víc pak rostlo moje zklamání s každým dalším vydaným dílem. Neustálé bezdůvodné boje, ploché, rádoby badass charaktery a hlavně přehnaná cenzura opravdu velice kazí celkový dojem. Opět dobrá byla zase až poslední epizoda, ale sérii to nezachránilo. Bohužel, všechno mezi prvním a posledním dílem je celkem hrůza, a to ne v dobrém smyslu slova. 4/10 ()

√A (2015) (S02) 

Po 3. díle - prázdno - žádný příběh, žádná atmosféra, postavy pořád nezajímavé a ploché jak prkno, dokonce i opening je odbytý. Nechápu vysoké hodnocení ostatních uživatelů. Pochopila bych jednoho, dva skalní fanoušky. Pochopila (odsuzovala, ale pochopila) bych to kdyby tam bylo aspoň fanservice nebo něco. Ale takhle? Proč? Za co? Davová psychóza? Jasný drop. 2/10 ()

Reklama

Reklama