Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele Sokka_ k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Tokyo Ghoul mě bavil hned od prvního dílu. Animace je bezva a opening ještě bezvadnější. Bohužel jsem si tam nenašel žádnou oblíbenou postavu a snad nejvíc mi vadil Kaneki, kterej byl na zabití od začátku. Taky mi vadilo, že se neukazoval často Hide, protože by byl určitě super! ()

√A (2015) (S02) 

Je možný, že mě to bavilo víc než první série. Tokyo Ghoul je jedno z těch anime, na který zapomenu přibližně za týden, takže si už moc nepamatuju první sérii, abych to nějak porovnával:D Poslední díl naprosto skvělej a jsem rád, že tam hodili Unravel, protože se to tam strašně hodilo! Touka začala být otravná, opening naprosto příšernej, hodně fightů (neříkám, že je to špatně, ale někdy to bylo už moc) a Kanekiho chování jsem opět nepochopil.. Kaneki je takovej ten nerozhodnej týpek, kterej vůbec neví jak ostatnim pomoct, i když si myslí, že jo:D Na druhou stranu mě strašně bavil Owl (hlavně minulost) a Amon snad ještě víc. ()

Reklama

Reklama