Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele MikyAff k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Ghúlové jsou zajisté zajímavé téma a díky tomu se také příjemně sledují. Zároveň obdivuji tvůrce, že se odvážili jít zde až do takového násilí, jaké můžeme vidět ke konci. Škoda jen, že jsme se nedočkali nějaké hlubší zápletky a děje. Nebo to tak přišlo jen mně? Nejzajímavější je nejspíš poslední díl, který ač je velice brutální, tak nám konečně ukáže pořádného Kanekiho. Škoda jen, že jsme si na to museli počkat tak dlouho. Aspoň díky tomu vypadá další série slibně. Nakonec snad jen dodat, že se zde objevil jeden z nejlepších openingů. ()

√A (2015) (S02) 

Přesně jak jsem čekala, je druhá série lepší, než ta první. Z nenápadného Kanekiho se stala postava, na kterou se s chutí dívám a dychtivě sleduju každou sekundu, kdy je na obrazovce. Spolu s Juuzou tvoří nejspíš dvě nejlepší postavy celého seriálu. Oproti předchozí řadě je tu i daleko víc akce a člověku pořád v hlavě vrtá "Co sakra bude teď?!". I když finále o něco smutnější, tak se dá mluvit i o jednom z těch nejlepších konců anime, jaké jsem viděla. ()

Reklama

Reklama