Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele Saraph k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Všichni jsme chtěli vývoj charakteru, ovšem dostalo se nám ubrečeného idiota, který pořád mluví o tom, jak se za každou cenu musí stát silnějším, ovšem dělá pro to kulové a místo toho si jen sedí ve své kavárně s kafíčkem u pusy. Jako u všech těhle (pod)průměrných sezónních záležitostí, po prvních pár dílech si člověk uvědomí, že to ztrácí ten prvotní nádech a jde to do kytek. ()

√A (2015) (S02) 

Nejprve jsem si myslel, že to bude lepší než první série, jenže to se všechno změnilo v 7. epizodě, kdy zase Touka začala nervit a řešit s Kanekim ty samé sračky, kvůli kterým jsem naprosto odsoudil první sérii. Celý seriál je opět přeplněný trapnou filosofií na úrovni základní školy. Další hloupost je to zdvojnásobení postav asi ve dvou třetinách. Tolik nových obličejů přibylo a takřka bezdůvodně. Touka měla být navržena úplně jinak. Už od první série mně její charakter akorát rozčiluje. Pořád tam jen vyrábí drama. Bohužel ani konec mě nijak zvlášť nenadchnul, takže hodnocení nechávám stejné jako u první série. Nepokládám tuto sérii za horší, poněvadž alespoň ta první polovina byla na úplně jiné úrovni. ()

Reklama

Reklama