Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele novoten k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Někdy klasicky vystavěná cesta outsidera ke schopnostem, jindy vyprávěnka ze života, pak zase akční řež, komedie, filozofie a v neposlední řadě až zarážející množství krve nebo otevřenosti. Jsem moc rád, že jsou osudy Kanekiho a jeho přátel i nepřátel nečekaně vystavěné, efektní a pokaždé, když jsem si myslel, že už mám jejich žánr a záměr prohlédnutý, přišel další překvapivý úhyb. Málokdy se povede koktejl tolika přísad namíchat s univerzální chuťovou dohrou pro každého. ()

√A (2015) (S02) 

Na někoho asi bude melancholie, dlouhých pohledů do dáli a přemítání o smyslu bytí moc, já jsem se ale ve světě hledání čehokoli pozitivního v neveselém životě cítil ještě o chlup jistěji než posledně. Neprůhledná honička hodných a zlých, kdy do poslední chvíle není zcela jasné, které skupině bych chtěl a měl držet palce. Žánrově zúžený, prožitkem zvýšený počin, který se nebojí být kontroverzní, nezvyklý a přitom nevykročit z akčního nadpřirozeného hororu. ()

Reklama

Reklama