Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種-トーキョーグール- (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2015), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V Tokiu se dějí zvláštní vraždy. Díky důkazům na místě činu policie dospěje k závěru, že za útoky stojí ghúlové. Kamarádi z vysoké školy Kaneki a Hide přijdou s myšlenkou, že ghúlové se mohou převlékat za lidi, a proto je ještě nikdy neviděli. Jenže netuší, že jejich teorie by se mohla stát skutečností, když je jeden z nich napaden. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Tokyo ghoul je jak filmový průmysl. První díl je nejlepší, pokračování ujde a pak jen ždímají peníze. Tokyo ghoul má dílů 12... Snad si o tom utvoříte představu, co na tuto slátaninu kňučení, rozumů a skoro bezdůvodné akce říkám. Nemohu doporučit prakticky ani těm, kdo hledají jen akci a bezmyšlenkovité souboje. Na to jsou o DOST lepší kousky, než tato nepovedená věc... Za nadějný start: 30% ()

√A (2015) (S02) odpad!

Druhá série Tokyo Ghoula překvapila. Tušil jsem, že bude horší, ale netušil jsem, že o tolik. Skoro bezdůvodná akce a umírání vystřídalo naprosto bezdůvodnou akci a umírání, člověk se ztrácí v ději, najednou (oproti sérii 1) lidé vyhrávají naprosto bezproblémově nad ghoulama, je tam nějaká nevysvětlená grupa ghoulů, náš bělovlasý ghoul dělá také nevysvětlitelně diskutabilní věci a ... všechno je to jen o tom, aby se našel sebemenší důvod k nějaké akci a tu pak roztáhnout na 5 dílů. Fialovlasá se tentokrát ani jednou nepozvracela, já měl chuť skoro každý díl. Nad dějem. Nad zpracováním. Na hudbou. Nad poslední scénou, resp. dílem, který zaťuknul poslední hřebík do rakve. Těžko se mi zde popisuje, o čem to je a objektivně to zhodnotit, když to je vlastně o ničem. Tak zde máte alespoň mé pocity. 10% ()

Reklama

Reklama