Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá komedie sleduje tři generace nefungující rodiny, jež přijíždějí na pohřeb do Rhode Island. Je to opravdu vydařená rodinka. Syn Daniel tajně hraje v pornografických filmech, dcera Lucy je lesbička a hodlá se provdat za svou lásku Judy, což vyvolá hysterickou reakci její neurotické sestry Alice. Pak je tu další bratr Skip a jeho dva nevychovaní synové, vdova Charlotte, která je tak vytočená ze svých potomků, že se pokusí o sebevraždu, a to nejsou ještě všichni. Dávná rodinná tajemství se odhalují, staré rány otvírají a je zaděláno na nové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tuctový americký sitcom o disfunkčnej rodine v celovečernom podaní. Polovica vtipov nie je vtipná, zvyšok ujde. Do záveru filmu našťastie stihnete postavy spoznať a chytíte sa, ale väčšina predošlej stopáže trpí práve tým, že nechápete, čo má byť na daných scénkach vtipné. Námetom identická, ale oveľa nápaditejšia je komédia Franka Oza Death at a Funeral (2008). ()

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Černý humor moc nemusím, ale u této komedie nabité černým humorem jsem se doslova válel smíchy po zemi. Smrt hlavy rodiny má za následek opětovné setkání celé rodiny. A že to není ledajaká rodinka. Jedna větev trpí sexuální posedlostí, druhá nemluví, třetí dítě je lesbička a oznámí že si svoji přítelkyni bude brát a poslední čtvrté dítě je herec, jehož kariéra vyvrcholila, když mu bylo osm v reklamě na nutelu. Že jim to ale dalo práce, než si všechno vyříkali a dědečka pohřbili :o) ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Velká rodina se po letech sejde na pohřbu, skoro stejných filmů jsou desítky a vždycky v nich hraje hromada známých herců, tak jako v tomhle. Mě tyhle tragikomedie baví. Jsou velice příjemné a pohodové, tento film je možná o trochu slabší jak Nádherný holky, Elizabethtown, Domů na svátky, Duch rodiny, Otisky prstů, Garden State, atd. a o trochu vtipnější. Mezi ***a****. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film se lehce podobá Death at the Funeral. Není tak vtipný, má jinou pointu, ale podobá se mu. Obsazení a herecké výkony na výbornou, protože to mezi nimi funguje. Nezapomenu na to, jak mě sem tam otravovaly rodinné hádky, jak si jeden herec vystačil za celý film s jediným slovem a na Zooey , její oči a její "hravost", v tomhle snímku asi nejvíc vynikala. # příběh 7 | hudba 5 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 7 ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle rodinné setkání na pohřbu otce mě nečekaně příjemně pobavilo. Kate, která vlastně celý příběh vypráví, jen s úžasem sleduje, co všechno jsou její příbuzní schopni natropit a jak málo je trápí smrt jejich dědečka. Nakonec vlastně zjistíme, že se jim ani nemůžeme divit a že i ti nejhorší a největší cynici nejsou vůbec špatní. Velmi milé oddechové komediální drama s příjemným hereckým obsazením. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama