Reklama

Reklama

Afterparty

(seriál)
  • USA The Afterparty
Trailer 2
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2022–2023), 10 h 36 min (Minutáž: 31–48 min)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Afterparty po jednom srazu spolužáků ze střední školy skončí šokujícím úmrtím a všichni se stanou podezřelými. Vyšetřovatelka pak podezřelé jednoho po druhém vyzpovídá a během jejich vyprávění různých verzí večera odkryje možné motivy vraždy a odhalí strašlivou pravdu. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele

S1: Neurazí, nenadchne. Existuje mnohem více lepších seriálu na podobné brdo, jako je tento. I tak se to ale dá vcelku v pohodě sledovat. Škoda, že tvůrci nepustili více uzdu ujetějším nápadům, protože zápletka si o to vyloženě říká, ale nakonec se vždy snaží udržet všechny bizarnosti nohama na zemi. Bohužel. Komedie mi často taky nesedla a řádila se často mezi trapnou. Občas ale na úrodnou půdu dopadla. Celkově je to velmi průměrný počin. S2: Druhá sezóna v podstatě pokračuje ve stejném tempu, stylu a silném hereckém obsazení. Všeho je tu tak nějak více, občas možná až trochu moc a nebylo by od věci některé díly (nebo možná i postavy) celé vyškrtnout. Rozřešení případu je poté takové dost neuspokojující... I tak je ale druhá sezóna o krapet lepší nežli ta první. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zábavná krimi komediální jednohubka, kdy každá epizoda přináší pohled někoho jiného a není tak úplně snadné odhalit vraha, jelikož informacemi je tu divák doslova zahlcen.Hodně nahoru to táhne sympatické obsazení v čele s Tiffany Haddish...70% ()

Reklama

tribican 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly nejspíš nebudete hltat tak jako podobně laděné Only Murders in the Building nebo nekomediální Clickbait, seriál má přesto něco do sebe. Hlavní vyšetřovatelka mě spíš štvala, jen v posledním dílu skutečně září. Kdo je vrahem mě napadlo už dřív, jen to zdůvodnění nejspíš plně neodhalíte v záplavě informací, příběh jako takový je vystavěný poměrně dobře. Celkově nejde o špatnou volbu na pár večerů, ale mám pocit, že snaha režie o příliš velkou komedii promarnila potenciál seriálu. 65 % ()

Orel222 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy maximálně... Dalo se z toho vyždímat mnohem víc. Když už nebudete vědět co si pustit tak je tento seriál dobrý na pár večerů i když úplně nenadchne. ()

Galerie (133)

Reklama

Reklama