Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na masivní sci-fi dokument, který vás zavede do hlubin a divů tohoto žánru jako nikdy předtím! Budete svědky špičkových rozhovorů s takovými filmovými legendami, jako jsou Clancy Brown, Peter Weller, Nancy Allen a mnoho dalších. V centru pozornosti jsou některé z nejkultovnějších filmů všech dob: E.T. – MimozemšťanNávrat do budoucnosti a Vetřelci, ale také kultovní klasiky Flash Gordon nebo Blade Runner. Vše je obohaceno také vnitřními pohledy režisérů, jako je například John Carpenter (Věc) a Ivan Reitman (Krotitelé duchů). A samozřejmě nesmíme zapomenout na vývoj speciálních efektů, které neodmyslitelně patří k budování fikčních světů, a také nesmrtelné Hvězdné války, které zcela změnily pravidla hry sci-fi filmů. (Future Gate)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Na můj vkus se tam krapet moc skáče dopředu a dozadu. K čemu tam potom mají to zdání časové osy? Postupný vývoj žánru by dával větší smysl.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra jak někdo může natočit 5h film? To bude boj najít prohlížeč, který si bude pamatovat přestávky.

Související novinky

10. ročník Future Gate sci-fi film festivalu

10. ročník Future Gate sci-fi film festivalu

13.09.2023

Největší středoevropský filmový festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje svůj jubilejní desátý ročník 26. září v pražském kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní… (více)

Reklama

Reklama