Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život rozvádějící se matky dvou dětí Evy (Veronika Arichteva) je jeden velký chaos. Jako by nestačilo, že za všech okolností říká to, co si myslí. Zároveň se musí vyrovnávat s tím, že se svým sympatickým, ale nespolehlivým manželem (Lukáš Příkazký) stále sdílí malý pražský byt, a zatímco pro ni byla prohra v prvním rozvodovém stání jen technikálie, pro něj naopak znamení, že na jejich vztahu je pořád co zachraňovat. Jeho mnohdy až komické žárlivosti příliš nepřidá ani Evina nová práce recepční v prestižní advokátní kanceláři. Zvláště pak, když se kolem Evy začne ochomýtat mladý a sebevědomý právník Martin (Václav Matějovský). Ten, na rozdíl od ní, nemá problém s proplácením složenek ani schopností nechat si své myšlenky pro sebe. Jen se mu nechce vázat, což nevyhovuje jeho partnerce a kolegyni právničce Petře (Veronika Lapková). Mezi ním a Evou to brzy začíná viditelně jiskřit. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

kajas 

všechny recenze uživatele

Nabídka současných českých televizních seriálů je tak bohatá, že si pečlivě vybírám, kterému z nich věnuji hodiny svého volného času. Tím hlavním lákadlem nového romantického seriálu z produkce TV Nova pro mě byl tvůrčí tým a hlavně fakt předem oznámeného počtu epizod (nekonečným seriálům, které se vysílají několik let v kuse, už moc nefandím). Na seriálu jsem oceňovala zejména neokoukané herecké tváře v čele s Václavem Matějovským. Hlavní zápletka o chudé (ale krásné) Popelce, po které začne pokukovat bohatý "princ", zní oklepaně, zpracována je ale sympaticky a nabaluje na sebe mikropříběhy vedlejších postav. Žádný charakter není napsaný černobíle, kladné vlastnosti najdete i u Evina nezodpovědného manžela nebo u Martinovy přítelkyně. Byla to příjemná oddychová podívaná, na jejíž případnou druhou řadu bych se podívala s radostí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arichtěva jako rozvádějící se matka, která dělá recepční v právnické kanceláři, kde svým lidským přístupem pomáhá řešit zapeklité právní případy. Prvních pár dílů má nápad, jsou svěží, vtipné, ale pak nastane stagnace a hlavní postava začne být po Dušínovsku otravná. Je vidět, že je to podle polského originálu O mnie się nie martw (seriál) (2014), který má už třináct (!!!) sezón. Ta česká by ani pokračovat nemusela, ty tři hvězdy jsou za to, že to v hlavním vysílacím čase komerčních stanic bylo nadprůměrné. ()

Reklama

Groot92 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě mě tento seriálový počin docela bavil, hlavně ze začátku, kdy témata i životní situace hlavních protagonistů byly vcelku uvěřitelné, dialogy zajímavé, což ale s postupem dílů trošku upadalo. Nejvíce mě rozčiloval opravdu obdivuhodný kariérní postup hlavní hrdinky v renomované advokátní kanceláři hodný kvalitní mexické telenovely. Nicméně konec mě, až na dost podivnou bouračku s jasným cílem srdcervoucího zakončení příběhu u nemocničního lůžka, opět potěšil, a to hlavně tím, že nebyl kýčovitě očekávatelný. Hudba byla v celém seriálu volena docela divoce, někdy to vyšlo, někdy vhodná nebyla vůbec. Na druhou stranu ale děkuji za svěží obsazení poměrně neokoukaných tváří. ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Pohádka o jedné uklizečce, která povýšila na recepční, do všeho neustále přechytrale krafala, poučovala, radila a kárala. Bez ní by snad ani ta advokátní kacelář nemohla řádně fungovat. Totálně cynický hejsek - advokát pro ní byl ochoten udělat naprosto vše - i přijít o výhodnou partii a pod jejím vlivem dokonce zlidštěl a nakonec s povděkem přišel o výnosné místo, protože prozřel a pochopil, co je to morálka, právo a spravedlnost. A zřejmě všem ukápla slza, když to nedopadlo, jak  všichni doufali - že ti dva se dají dohromady. Pokračování příště... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Seriál se spíše soustředí na romantiku. Sociální kritiku zde zastuuje prodej předražených hrnců. Pobavila mě hláška "Po poradě rozdat zbraně, tak jsme hned ve zprávách".  Arichteva nemá ani maturitu , ale kvůli zlatému srdci, poctivosti a smyslu pro spravedlnost zasahuje do právnických kauz zaměstnavatele. Je energická, chudičká, bezelstně přímočará. Advokát ženám nedokáže odolat a rady poskytuje bezplatně. Ona má manžela na baterky, který se nechce rozvést. Pak je tu kolega dobrák a Arichtevy opuštěná těhotná kamarádka. Asi nejzábavnější postava je hrdinčin muž. Žárlivý lenoch, který v hospodské konverzaci ve tři ráno slíbí všechny pohádkové sliby. Typ příživníka, ktemu se rozumné ženy vyhýbají, jenže má krásný vztah k dětem a jeho nezralost v nich probouzí ochranitelské instinkty. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama