Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život rozvádějící se matky dvou dětí Evy (Veronika Arichteva) je jeden velký chaos. Jako by nestačilo, že za všech okolností říká to, co si myslí. Zároveň se musí vyrovnávat s tím, že se svým sympatickým, ale nespolehlivým manželem (Lukáš Příkazký) stále sdílí malý pražský byt, a zatímco pro ni byla prohra v prvním rozvodovém stání jen technikálie, pro něj naopak znamení, že na jejich vztahu je pořád co zachraňovat. Jeho mnohdy až komické žárlivosti příliš nepřidá ani Evina nová práce recepční v prestižní advokátní kanceláři. Zvláště pak, když se kolem Evy začne ochomýtat mladý a sebevědomý právník Martin (Václav Matějovský). Ten, na rozdíl od ní, nemá problém s proplácením složenek ani schopností nechat si své myšlenky pro sebe. Jen se mu nechce vázat, což nevyhovuje jeho partnerce a kolegyni právničce Petře (Veronika Lapková). Mezi ním a Evou to brzy začíná viditelně jiskřit. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek dobrej, protože Veronika působila svěže, takovej ten úkaz plnej života. Navíc se na ni hezky kouká. Ovšem pak to mělo stagnační problémy. A konec je stejně jako u seriálu o pivovaru takovej nanicovatej. Žádnej vývoj. Končí to v poloze podobný začátku. Biser asi umí o dost líp. 50%, a to slušně nadhodnocuju. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arichtěva jako rozvádějící se matka, která dělá recepční v právnické kanceláři, kde svým lidským přístupem pomáhá řešit zapeklité právní případy. Prvních pár dílů má nápad, jsou svěží, vtipné, ale pak nastane stagnace a hlavní postava začne být po Dušínovsku otravná. Je vidět, že je to podle polského originálu O mnie się nie martw (seriál) (2014), který má už třináct (!!!) sezón. Ta česká by ani pokračovat nemusela, ty tři hvězdy jsou za to, že to v hlavním vysílacím čase komerčních stanic bylo nadprůměrné. ()

Reklama

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Pohádka o jedné uklizečce, která povýšila na recepční, do všeho neustále přechytrale krafala, poučovala, radila a kárala. Bez ní by snad ani ta advokátní kacelář nemohla řádně fungovat. Totálně cynický hejsek - advokát pro ní byl ochoten udělat naprosto vše - i přijít o výhodnou partii a pod jejím vlivem dokonce zlidštěl a nakonec s povděkem přišel o výnosné místo, protože prozřel a pochopil, co je to morálka, právo a spravedlnost. A zřejmě všem ukápla slza, když to nedopadlo, jak  všichni doufali - že ti dva se dají dohromady. Pokračování příště... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

O mě se neboj je taková trochu romantická, trochu komediální, ale hlavně naprosto nesmyslná a nereálná slátanina. Když pominu fakt, že matka si neustále stěžuje na peníze a přitom si vydržuje krásný pražský byt, přičemž manžel bere peníze bůhví odkud, je zde celá řada jiných, dalších nelogičností. Určitě k tomu patří i chování i soudu a neustálé zasahování do jednotlivých kauz Evy. Je to taková pohádka pro dospělé o tom, jak v jejím případě bez manžela s příjmem a bez práce nakonec k jedné krásné přijde, manžel se dá do kupy a vše se v dobré obrátí. Včetně všech právnických případů. Biser A. Arichtev přitom umí vytvářet kvalitní seriály, ale má i úlety v podobě seriálu V.I.P. vraždy apod. Když se podíváte na ostatní scénáristy, tak je to totéž. Vévodí Ordinace v růžové zahradě či Cesty domů. Kdyby si tvůrci dali tu práci a přeci jen hledali alespoň trochu skutečné problémy matek samoživitelek či podobných rodin, jistě by celý projekt vyzníval podstatně reálněji a tím lépe. ()

Groot92 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě mě tento seriálový počin docela bavil, hlavně ze začátku, kdy témata i životní situace hlavních protagonistů byly vcelku uvěřitelné, dialogy zajímavé, což ale s postupem dílů trošku upadalo. Nejvíce mě rozčiloval opravdu obdivuhodný kariérní postup hlavní hrdinky v renomované advokátní kanceláři hodný kvalitní mexické telenovely. Nicméně konec mě, až na dost podivnou bouračku s jasným cílem srdcervoucího zakončení příběhu u nemocničního lůžka, opět potěšil, a to hlavně tím, že nebyl kýčovitě očekávatelný. Hudba byla v celém seriálu volena docela divoce, někdy to vyšlo, někdy vhodná nebyla vůbec. Na druhou stranu ale děkuji za svěží obsazení poměrně neokoukaných tváří. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama