Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (339)

Kriss_tyna 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji, že mám ráda psychologické thrillery.. a Angelinu Jolie.. už proto by mělo být toto hodnocení zřejmé.. chci ho však trochu objasnit.. Od začátku do konce se jedná o napínavý, velice proměnlivý film.. každou chvíli si myslíte, že už víte, kdo je vrah nebo dokonce jak to dopadne.. přesto čekáte, aby jste se v tom utvrdili.. Náhle přijde opět zvrat, který vás zmate a musíte si utvořit svůj nový závěr.. v situacích, kde jste připraveni na úlek nic nepřichází, když se uklidníte, přijde šok.. líbí se mi tajemné skrývání detailů a postav, propracovaný děj s malou, a přesto důležitou, milostnou zápletkou, působivá hudba a překvapivý, leč trochu melodramatický závěr, který pro mě znamená o jednu hvězdičku méně než bych původně byla ochotná dát.. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkně udělaná kriminálka jen bohužel hned na začátku jsem věděl kdo je vrah a proto jen 3 hvězdičky. I když po strhujícím konci by si zasloužil 4 ale to možná až při dalším shlédnutí. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Možná jsem ovlivněn Angelinou, ale mě to bavilo, stejně jako Sběratel kostí...Ale uznávám, že existují lepší thrillery ()

Severina 

všechny recenze uživatele

Kdo je vrah, je jasné snad hned, jak ho poprv spatříte. Působí totiž, jako, že si celou svou výpověď vymyslel a teď se ji jen snaží dodat věrohodnost. Napětí mezi Ethanem a Aglinou je spíš řečené, než viděné. I ten závěr byl natolik přehnaný, abych si ho dokázala správně tipnou. Nebylo to špatné, jen člověka, podle mého, nic moc nepřekvapí. Hodnotím verzi s dabingem, originál by mohl být lepší. ()

RaidingTombs 

všechny recenze uživatele

Nevim, co vam vsem bylo od zacatku jasny, ale me nebylo jasny vubec nic. Pri odhaleni vraha jsem mel pusu dokoran, protoze jsem to fakt necekal. Angelina Jolie a Ethan Hawke se svych roli zhostili na jednicku. Prostredi, do ktereho byl dej posazen vypravi pribeh samo o sobe. Pro me vsechno v tomhle filmu fungovalo presne jak ma. Herci meli co hrat, odehrali to vyborne, dodali filmu jeste vetsi atmosferu nez bylo asi puvodne cilem a hudba, pokud si pamatuju dobre taky odehrala "svoje". Nejvetsi prekvapeni na me cekalo na konci, kdo videl, tak vi, o cem mluvim :) ()

cocaine 

všechny recenze uživatele

No vlastně nevím, co na tom moc hodnotit...Angelina je sexy, ale herecky mě stále nepřesvědčila. O vrahovi jsem si byl od první chvíle jeho scény jistej, děj byl víc než míň utahanej a jedinej kdo se mi líbil byl Martinéz...ale nakonec celkem průměrnej thriller. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Relativně zajímavá krimi, jen kdyby mi několik zdejších uživatelů neřeklo, že vrah je vidět hned na začátku, (a teď se omlouvám, že jsem to řekl já těm všem ostatním, kteří ho neviděli) ale stejně by mě to asi došlo jen o něco později, takže překvapení se zrovna nekonalo, víceméně, dá se si užít ten zbytek. ()

Bull2 

všechny recenze uživatele

I když jsem to neviděl, hned mi bylo jasné, kdo je ten "zloděj". Drama, které mělo držet film pohromadě, mi jaksi chybělo a nic jiného se ve filmu ani nenašlo. Hezká tvářička Jolie to sama nezachrání a Sutherland si tam ani moc nezahrál. Viděl jsem, znova už nechci. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Vynikající thriller, který stojí za to vidět kvůli tomu, že Angelina ukáže bradavky v dost žhavé erotické scéně. Není podstatné, že je hned jasné, kdo je vrah, protože i kdyby to filmaři sebelépe zamotali, vždycky se tu najde hromada chytráků, co budou tvrdit, že jim bylo hned na začátku jasné, kdo je vrah. Podstatné je, že jisté napětí je ve filmu budované docela zručně, nehledě na to, kdo je ten psychopat a na Angelinu se tak krááásně dívá. ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

No, herecké výkony jsou dobré. I ta kvalita zpracování je docela na úrovni, jen to prostě má až moc čitelný scénář. Kdo je vrah jsem věděl opravdu brzo a to nejsem žádný sherlock co se týče krimi filmů a je tam i pár nelogických situací. (spoiler) Vrah celý od krve sedí ve výtahu nad mrtvolou, zavře se výtah a během minuty ho ztratí z dohledu tucet detektivů a vrah je ve vlaku. Další scéna. Odtáhnu skříň od tajných dveří, vlezu dovnitř a pak tu skříň zase zatáhnu ke dveřím? Proboha jak? a ještě k tomu si vlezu do postele a budu čekat na Angelinu až si lehne, no lekl jsem se jak prace ale je to prostě blbost. Proč si doprdele režiséři nemohou tyto nereálné scény či útěky u většiny thrillerů odpustit? Vím, že se jedná o mysteriozní thriller, ale tady mi to prostě vůbec nesedí. Průměrný film z toho děla Angelina, jinak by byl podprůměrný. 50% ()

Pecos 

všechny recenze uživatele

Docela klasická zápletka, kdy se máme domnívat, že hlavní záporák je oběť. Trošku předvídatelné, ale i tak je děj napínavý s překvapivým koncem. Film se mi velice líbil a hodnotím ho nadprůměrně. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem měl tu možnost film vidět v televizi a začátek mě imponoval, avšak poté se z filmu stává těžký průměr na hranici podprůměrnosti. ()

Peabody

všechny recenze uživatele

přijde mi to naprosto pitomě předvídatelné a čitelné, žádné napětí, postavy spolu nejdou, taková procházka hvězd po plátně. Nedrží pohromadě americky jednoduchá zápletka, vyhozené peníze - tedy z míého oosobního hlediska. Je to takovej McDonald, víš, co dosttaneš a taky to dostaneš, sterilně a nudně. A pochopitelně na konci něco zvratů, jak je v kraji zvykem. Philipa Glasse mám hodně rád, ale tohle je i hudebně skoro Pěst na oko. ()

smartynaf 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo slabý. Jen snad ta prsa AJ to vytáhla na 40%. Jinak to nebylo ani napínavé, ani chytré, ani originální, nedejbože zábavné. Škoda. ()

Obi Wan 

všechny recenze uživatele

Od tohodle filmu jsem čekal mnohem víc až na pár scén a mnoho známých herců to ujde. Ale Angelina ani Ethan do toho moc nedali, zato Kiefer to zahrál dobře sice krátce a blbě umře, tak jsem si říkal jestli to mělo cenu aby zde hrál. ()

-ETIENNE- odpad!

všechny recenze uživatele

Trápne úchylná kópia kópií. Celé to pôsobí akoby ste vrazili nožnice do brucha tehotnej ženy. To sa predsa nerobí !!! Ethan Hawke mal najskôr pravdu keď tvrdil v agónií Angeline Jolie, že si sú v podstate podobní - zrejme sú obaja šialení, keď prijali role v takomto filme... ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Film který je ztráta času. Opravdu, čekal jsem nějaký napínavý thriller ve stylu Sedm a dostal jsem podprůměrný ničím nezajímavý rádoby efektně vypointovaný film, jehož závěr je třešinka na třešince na dortu absurdity. Zapomenete na něj už po závěrečných titulcích. Jediné co vám v hlavě utkví je to že tam hrála Angelina Jolie. ()

Reklama

Reklama