Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly Gunnové je právě 22 let. Je dcerou rockové legendy Tommyho Gunna. Rodiče jí tragicky zemřeli, když jí bylo necelých 9 let a od té doby žije z peněz, které jí rodiče zanechali. Molly nepracuje, je zhýčkaná, hodnotu peněz nezná. Na oslavě narozenin jí padne do oka Neal Fox, začínající zpěvák, který se však nechce vázat. Svůj život zcela zasvětil zpěvu a hraní a doufá, že prorazí ve světě šoubyznysu. Přesto s Molly odejde k ní domů, ale druhého dne jí poví, že pokračování nebude. Její způsob života ho skoro děsí. Není to však všechno, co Molly potká. Její účetní zmizí i s jejími penězi a Molly je na mizině. Musí dokonce opustit i byt, ve kterém skoro dvacet let žila. Zůstaly jí jen osobní věci a sbírka vzácných kytar po otci. Přestěhuje se ke své kamarádce Ingrid, ale ta trvá na tom, že si Molly musí najít práci, aby jí pomohla s placením nájmu. Po špatné zkušenosti v obchodním domě jí její kamarád Huey sežene práci u jeho šéfové Romy Schleinové jako chůva její osmileté dcery Ray. Romy nemá na dceru vůbec čas a její manžel leží v komatu v domácím ošetřování. Když se Molly s Ray seznámí, potkávají se dvě naprosto odlišné osobnosti. Molly, věkem dospělá, ale chováním dítě a Ray, dítě, které se chová jako dospělá. Ray je velmi upjatá, trochu hypochondrická, věnuje se baletu a poslouchá klasickou hudbu. Molly je její pravý opak. I když je Ray tak trochu nesnesitelná, Molly by ji ráda rozveselila. Všimla si, že Ray vůbec neukazuje žádné emoce, které by dívenka v jejím věku měla mít. Dokonce i ke stavu svého otce se vyjadřuje velmi věcně. Je to vlastně žijící mrtvola, která brzy zemře. Molly má práci, ale stále myslí na Neala. Neal si u ní zapomněl svou bundu, která mu přináší štěstí a chce ji zpět. Molly ji však ve své ztřeštěnosti zničí a pak ji upraví, aby ji Neal mohl dál nosit. Nealovi se to nelíbí, ale bundu si vezme. Molly zjistí, že Neal získal smlouvu na natáčení, spí s Romou a bundu si vzal na sebe na natáčení klipu, ke kterému ho inspirovala Molly. Molly je znechucená, a když se ještě navíc pohádá s Ingrid, musí se vystěhovat. Huey jí nabídne bydlení ve svém bytě a Molly ráda přijímá... (TV Prima)

(více)

Recenze (103)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a k tomu ne moc vtipná Roman Tyčka komedie s rádobyslzavými momenty, ve které opět Brittany Murphy vypadá jako fest vyžilá princeznička na bále a Dakota Fanning jako nezdravá kostřička, která to bude mít v životě hodně těžké. Jeden z těch filmů, na který se začnete dívat proto, že nikde jinde nic nedávají, a dokoukáte ho jen proto, abyste se přesvědčili o tom, že po těch letech už máte docela dobrý odhad:) 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $37,182,494Tržby Celosvetovo $44,617,342║ Najprv som rátal len z nejakou ďalšou umelinou a tak som to ani nejak nechcel pozerať, no a škoda lebo som to tým pádom nezačal pozerať od začiatku, a tak ma to postupne celkom začalo baviť, kvôli pojašenej Brittany Murphy a moc vážnej Dakote Fanning, dej už moc okukaný ale tie dve to držia na nejakej znesiteľnej úrovni, zatiaľ to beriem ako príjemný priemer, uvidím keď sa k tomu dostanem ešte raz. Pri konci to prinesie aj emócie. /65%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Dvě manhattanské nanynky se skrz zápolení s tou druhou pomalu propracovávají k poznání, že přes diametrálně odlišné hygienické standardy /uklízecí mánie zn. " vlastní mýdlo s sebou" vs pořádek je pro zaostalé, inteligent zvládne bordel levou zadní/ a cca 15 let věkového rozdílu mají kromě blonďaté hlavičky společné rodinné tragédie a strach ze světa, ve kterém není místo pro věčné diblíky ani předčasně vyspělé Dakoty. Praštěná, místy slzopudná dramedy, ve které je asi ten nejvtipnější pokus o odchod na Onen svět, jaký jsem v poslední době viděla. 50% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Značně infantilní komedie, které jednoznačně vévodí sehraná dvojka Brittany Murphy a Dakoty Fanning. Místy až nehorázně nesnesitelně hrající na (slzavý) efekt, ale zároveň také s několika místy, které byly příjemné a dětinsky dojemné. Ve vedlejší roli potěšil mladý Jesse Spencer, coby fešný kytarista, který se však o rok později rozhodl, že svůj skutečný talent mnohem lépe využije v bílém plášti a v ordinaci Dr. House:) "Nepoznala by, co je hudba, ani kdyby ji s ní majznul Mozart po hlavě." ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na první letmý pohled nijaká komedie, na pohled druhý herecký koncert Brittany Murphy a Dakoty Fanning s půvabnou Heather Locklear ve vedlejší roli. Holky z lepší společnosti jsou chytrým zrcadlem předčasně vyspělého dítěte a dětinské dospělé, které po náhodném setkání v sobě nalézají inspiraci k tomu jak lépe žít vlastní životy. Zábavné i při opakovaných reprízách. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Takových story už tu bylo. A lepších.. Brittany Murphy začínala na přelomu tisíciletí víc než slušně (Narušení, Neříkej ani slovo i 8. míle), pak se ale začala uvrtávat v průměrných cajdácích, které se obloukem vyhýbaly něčemu jako je originalita, což jí vydrželo až.. však víme. I tentokrát výsledek vypadá jako recyklace všeho možného, nicméně hlavní hrdinka dokáže prozářit i tu nejpovrchnější scénu a díky ní a čistotou posedlou Dakotou Fanning se to dá zvládnout. Pěvně věřím, že kdyby dal někdo Brittany Murphy silnou (komediální) roli, podpořenou kvalitním scénářem, dokázala by šanci chytnout za pačesy.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy byla skvělá herečka, měla talentu na rozdávání, jen škoda že odešla tak brzo. Společně s Dakotou Fanning vytvořily čajový dýchánek, který jsem s nimi rád sdílel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Naprostá nesympatičnost sálá ze všech zúčastněných herců, hereček, písní i písniček, jakožto z celého přitroublého příběhu, který věru neposbíral mnoho vtipu, natož pak moudrosti. Gratuluji distributorovi, že do oficiálního textu použil spojení ´manhattanská socka´. :-) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Takovýchto romantických komediích, kdy se rozmazlená multimilionářka musí postavit na vlastní nohy a poradit si s nastávající chudobou, už v Hollywoodu vzniklo mnoho a tato je navíc okořeněna stupiditou, plynoucí i z hereckých výkonů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Dakota Fanning, hudba -k nepřežití, k nevydržení, tohle je film pro holky a holčičky/// No aji jsem se na tento film tešil, ale výsledný dojem je hodně rozpačitý. Sice podobným žánrem nepohrdnu, ale zde mi příjde vše hodně okaté, přehnané, občas hodně nestravitelné (hlavně hlavní hrdinka). Skončilo to prostě někde na půli cesty./// Celkem 54%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, jasně předvídatelné a blabla. Nic jsem od toho nečekala, ale překvapilo mě, že se mi to poměrně líbilo na to, že tam hraje Dakota, kterou nemám ráda a Brittany taky nepatřila k mým oblíbeným herečkám, přemýšlela jsem dokonce o 4*, ale nakonec dávám hodně dobrý 3* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Klišé, ale jedno z těch lepších. A Brittany s Dakotou si sedly stejně dobře jako (například) Lindsay s Jamie Lee. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo pre romantické dievčenské dušičky, ja som síce snímok pozeral viac menej z donútenia, ale musím uznať, že na tej B. Murphy niečo bolo, škoda tak mladej a nádejnej herečky. Pár svetlých momentov mala aj D. Fanning, hlavne zo začiatku, keď sa obe ešte len spoznávali. Potom už film upadá do ťažkej rutinnej nudy, z ktorej vyslobodí až koniec. Podpriemer. 40/100 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Všechny boháčský dcerušky jsou milý a všechny osmiletý holky jsou nadměrně inteligentní (a všichni jsou na zabití!). Předvídatelná, místy hodně připitomělá komedie z nesympatického prostředí a s nesympatickými lidmi. Film vhodný tak akorát na sledování jedním okem při čištění a krájení hub na sušení. Průměrná až podprůměrná komedie, která nepřináší nic novýho ani hezkýho. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Možná to je naprostá ptákovina, ale... Brittany Murphy vypadá od začátku do konce naprosto k sežrání a Dakota Fanning (opět) hraje jako z partesu. Nuda se nedostavila a mně tentokrát stačilo ke štěstí málo. :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy za neskutečně osobitou Dakotku Fanning. Brittany Murphy je taky dobrá, ale film mě moc nezaujal. Byla to klasicky strojená americká slaďárna se spoustou klišé a přehnaných situacích. Ale jako jednohubka na pozdní odpoledne se to dá bez problému vydržet. 50% ()

Reklama

Reklama