Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprchlý trestanec a muž ze skupiny „Návrat ke kořenům“ se pohřešují. Spojuje je malá chata v lese a fakt, že trestancovo tělo se najde nedaleko. Podle všeho ho zabil muž, který si v lesní skupině pokoušel léčit „duši“ a své sebevražedné sklony. Vopěnka požádá Zacha, aby se Zdeňkem „netahali“ své soukromí do práce. Zach se Zdeňkem jsou přes problém, kterým si procházejí profesionálové a jako tým fungují. Znovu je to sbližuje. Alice se ale bude muset brzy rozhodnout, jestli za sebou nenávratně „zavře dveře“. Rennéina sestra znovu pije a Renné se musí rozhodnout: jestli má získat synovce do své péče, musí změnit povolání. Rydlo v Brně vyhledá Zachova bývalého parťáka a vrací se na Slapy s tím, že jim všem Zach celou dobu lhal. (prima+)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve tmě jsou tam možná scénáristi. Tento krimi příběh je zase ukázkou totální neschopnosti scénáristy. Jedna mrtvola je naprostá náhoda a není to vražda, druhý pohřešovaný zase není mrtvý. Jediné, čím tento díl může zaujmout, je úvodní porce pánské erotiky. Dokonce ani tolik mnou kritizované vztahy v tomto díle moc nejsou. Hádek se opět chová jako naprostý citový jeliman, Nováková slastně vrká s Adamczykem a Krausová řeší, zda do konce seriálu její role vydrží nebo bude přesunuta do paneláku. Děs. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl teda díl to se musí nechat... Jinak ta skupina naháčů se musí dlouho hledat a to sjíždění se houbičkami také... No aspoň bylo veselo a dávalo to smysl... ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už  se  to  nějak  natahuje . Polonazí  lidé  hledají  kořeny  a Rydlo  ,  prý ,  zjistil  pravdu . Stále  boj  o  Pavlíka  a  podivný  trojúhelník  je  čím  dál  podivnější . Jěště  ,  že  je tam ta  voda, slunce , příroda . Jinak  by  to  bylo  úplně  naprd ,  tedy  na  nic . ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama